Diili-tähti Miisa Nuorgam sai keskenmenon – antaa äänensä vaietulle asialle

Diili-ohjelmasta tuttu Miisa Nuorgam avautui Twitter-tilillään henkilökohtaisesta aiheesta. 

Diili-ohjelmaan osallistunut Miisa Nuorgam julkaisi Twitter-tililleen hyvin tunteikkaan päivityksen. Hän kertoo saaneensa keskenmenon viisi päivää sitten. 

– Viisi päivää keskenmenosta ja edelleen se aiheuttaa spontaaneja itkukohtauksia. Oon myös varma, että tän viikon sisään on enemmän iloisia vauvauutisia kuin viimeiseen kahteen vuoteen. Surullisen lisäksi olen vähän vihainen ja katkera – sekään ei varsinaisesti ole miellyttävää, hän kirjoittaa tunteikkaassa päivityksessään

Nuorgam kertoo toisessa päivityksessään syyn sille, miksi haluaa puhua aiheesta julkisesti. 

– Ympärillä on ainoastaan onnellisia vauvatarinoita, eikä keskenmenoista uskalleta kertoa sen häpeän ja epäonnistumisen leiman takia. Kun se sitten osuu omalle kohdalle tuntuu, että on jotenkin viallinen.

– Ihmisten suruvalittelut, osanotot ja tsemppailut myös tuntuu turhalta sanahelinältä. Miten kukaan muu muka mun suruuni ja tunteisiini mitään osaa voisi ottaa?

Nuorgam työskentelee nykyisin Yle Kioskissa. Hän nousi julkisuuteen vuonna 2018 Diili-ohjelmasta, josta hän tippui ohjelmasta juuri ennen finaalia. 

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja