Die Hard tulee jälleen – kuudes elokuva sai virallisen nimen

Bruce Willis palaa John McClanen rooliin kuudennessa Die Hard -elokuvassa.

Seuraava Die Hard -elokuva on saanut virallisen nimen. Kyseessä on 30 vuotta jatkuneen elokuvasarjan kuudes osa. Elokuvan nimi on tuottaja Lorenzo di Bonaventuran mukaan McClane, joka viittaa suoraan Die Hard -elokuvien päähahmo John McClaneen.

Bruce Willis nähdään luonnollisesti jälleen McClanen roolissa. Elokuvan käsikirjoituksen kerrotaan olevan valmis.

– Haluamme katsojien tutustuvan McClaneen aiempaa perusteellisemmin, tuottaja di Bonaventura perusteli elokuvan nimeä Empire-lehdelle.

Elokuvan ohjaajaksi on kiinnitetty elokuvasarjan neljännen osan Live Free or Die Hard -elokuvan ohjannut Len Wiseman. Elokuvan on tarkoitus seurata samaan aikaan vanhan John McClanen elämää sekä tämän elämää nuorena poliisina takaumien avulla. Näin ollen Elokuva on samaan aikaan esiosa ja jatko-osa sarjalle.

McClane alkaa elokuvassa tutkia uransa alkuaikoihin liittyvää juttua. Di Bonaventura vahvistaa, että sekä nuorta, että vanhaa McClanea tullaan näkemään elokuvassa yhtä paljon.

– En tiedä, miten Die Hardia voisi tehdä ilman Brucea. Ajatus siitä, että hän ei olisi isossa roolissa tässä elokuvassa ei ole ollenkaan totta. Aiomme tutustua parikymppiseen John McClaneen, mutta 60-vuotias McClane tulee olemaan yhtä paljon kuvassa, di Bonaventura sanoi.

Nuoren McClanen rooliin ei ole vielä valittu näyttelijää. Ohjaaja Wiseman on painottanut, että roolitus tulee olemaan todella tärkeää.

– Oikea valinta tätä roolia varten on todella tärkeää. Hänellä tulee olemaan isot saappaat täytettävänään, Weisman on todennut.

Lue myös:

    Uusimmat