Mainos

Diane Keaton puolustaa seksuaalisesta ahdistelusta syytettyä Woody Allenia: ”Uskon häneen yhä”

Dylan Farrow syyttää Woody Allenia seksuaalisesta hyväksikäytöstä, joka tapahtui vuonna 1992 Farrow'n ollessa seitsemänvuotias. Allen on kiistänyt kaikki syytökset.

Syksyllä 2017 kymmenet naiset syyttivät elokuvatuottaja Harvey Weinsteinia seksuaalisesta häirinnästä ja hyväksikäytöstä. Ympäri maailman levinnyt ahdisteluskandaali nosti esiin myös Woody Allenin adoptiotytär Dylan Farrow’n tarinan.

Farrow on syyttänyt Allenia yli kahden vuosikymmenen ajan seksuaalisesta hyväksikäytöstä, joka tapahtui Farrow'n ollessa seitsemänvuotias.

Farrow kyseenalaisti pian Weinstein-kohun alkamisen jälkeen sen, miksei Allen ole joutunut kohtaamaan seurauksia omista teoistaan samalla tavalla ja väitti, että näyttelijät ja muut elokuva-alan ammattilaiset ovat suojelleet Allenia.

Sittemmin lukuisat näyttelijät ovat ilmoittaneet, etteivät he aio työskennellä Allenin kanssa enää. Allen-boikottiin ovat ryhtyneet muun muassa Mira Sorvino, Colin Firth sekä Greta Gerwig.

Allenin hyvä ystävä, näyttelijä Diane Keaton, julkaisi Twitterissä kirjoituksen, jossa hän puolustaa Allenia.

72-vuotian Keaton jakoi päivityksessään myös videon vuodelta 1992, jossa Allen kiistää kaikki syytökset.

– Woody Allen on ystäväni ja uskon häneen yhä. Kannattaa katsoa tämä haastattelu vuodelta 1992 ja muodostaa mielipide sen jälkeen, Keaton kirjoittaa.

Keaton on näytellyt yhteensä seitsemässä Woody Allenin elokuvassa. Hän voitti parhaan naispääosan Oscar-palkinnon Allenin ohjaamasta elokuvasta Annie Hall.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.