Dianan legendaarinen kaulakoru huutokaupataan – lähtöhinta kipuaa pöyristyttäväksi

Prinsessa Dianan Joutsenlampi-koruksi tituleerattu kaulakoru on tulossa myyntiin.

Prinsessa Dianan kuolemasta tulee tänä vuonna kuluneeksi jo 20 vuotta. Rakastetun prinsessan yhdeksi viimeiseksi edustustilaisuudeksi jäi Joutsenlampi-baletin ensi-ilta Lontoon Royal Albert Hallissa, missä Diana nähtiin vain kaksi kuukautta ennen kuolemaansa.

Sydänten prinsessa edusti tilaisuudessa herkässä sinisessä iltapuvussa, jossa oli varsin avara dekoltee. Asukokonaisuudessa katseet varasti kaulakoru, jossa on lukuisia timantteja ja helmiä.

Korua alettiin kutsua näytelmän nimellä, Swan Lake set. Siinä on yhteensä 178 timanttia ja helmeä. Diana piti korua julkisesti vain kerran. Hovin korusuunnittelija oli valmistamassa koruun sopivia korvakoruja, mutta ne eivät ehtineet valmistua ennen Dianan kuolemaa.

Ukrainalainen pariskunta osti koko setin vuonna 2010. Tuolloin he pulittivat setistä 632 000 dollaria.

Korun omistajat uskovat, että setin arvo on tänä vuonna huimasti suurempi, kun Dianan kuolemasta on kulunut pyöreitä vuosia. Nyt setim lähtöhinta on huimat 12,1 miljoonaa dollaria, eli yli 11 miljoonaa euroa.

Lähde: People

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja