Demi Moore saapui muotigaalaan lähes tunnistamattomana – muuttuneet kasvot hämmensivät: "Mitä ihmettä on tapahtunut?"

0:48
Onko Demi Moore käynyt muokkaamassa ulkonäköään kirurgin veitsen alla? Näin hänen ulkonäkönsä on muuttunut vuosien varrella.

Demi Mooren huhutaan käyneen useissa kauneusleikkauksissa.

Näyttelijä Demi Moore, 59, hämmästytti muuttuneella ulkonäöllään Fashion Awards 2021 -gaalassa maanantaina 29. marraskuuta. 

Ensisilmäyksellä Moorea tuskin edes tunnistaa, sillä tähden kasvonpiirteet olivat muuttuneet melkoisesti entisestä. Hänen yllään nähtiin mustaharmaa glittermekko. Mekkoa täydensivät mustat hansikkaat sekä hopeinen käsilaukku.

Näyttelijä itse ei ole ottanut suoraa kantaa muuttuneeseen ulkonäköönsä.

Mooren muuttunut ulkonäkö puhututti myös sosiaalisessa mediassa. 

– Demi, mitä ihmettä on tapahtunut? Näyttää siltä kuin hänen poskiensa sisäpuolta olisi leikattu liikaa ja lääkärit eivät olisi enää saaneet tiukkoja tikkejä pois. Sitten tilannetta on yritetty kompensoida sullomalla hänet täyteen botoxia ja täyteaineita, kommentoi eräs.

– Mitä hän on tehnyt kasvoilleen, ihmettelee toinen käyttäjä.

Moore yllätti viime vuoden keväänä karanteeniseurallaan, kun koronaviruspandemia iski toden teolla Yhdysvaltoihin. Tähti linnoittautui kotiinsa aikuisten tyttäriensä Rumerin,  Scoutin, ja Tallulahin  kanssa. Yllättäen seurueeseen kuului myös tähden ex-mies Bruce Willis

Lehdissä kummasteltiin tuolloin, miksi Willis on eristäytyneenä ex-vaimonsa ja aikuisten lastensa kanssa taloon, joka oli aikoinaan perheen yhteinen koti sen sijaan, että olisi viettänyt karanteenia yhdessä nykyisen puolisonsa ja alle 10-vuotiaiden tyttäriensä kanssa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja