Demi Moore julkasi koskettavan viestin 30-vuotiaalle tyttärelleen: "Olen ylpeä, että saan olla äitisi"

Onko Demi Moore käynyt muokkaamassa ulkonäköään kirurgin veitsen alla? Näin hänen ulkonäkönsä on muuttunut vuosien varrella 0:48
Hollywood-tähti Demi Mooren muuttuneesta ulkomuodosta nousi valtaisa kohu – näin hän on muuttunut vuosien saatossa

Demi Moore onnitteli 30-vuotiasta tytärtään.

Hollywood-tähti Demi Mooren, 58, Bruce Willisin Scout-tytär täytti tällä viikolla 30 vuotta. Moore julkaisi merkkipäivän kunniaksi koskettavan viestin Instagram-tilillään, jossa muisteli tyttärensä syntymää vuonna 1991.

– Kuljit jo uniikkia polkuasi, kun päätit tulla 3,5 viikkoa etuajassa 30 vuotta sitten. Teet niin edelleen jokaisella rohkealla, huomaavaisella ja tärkeällä liikkeellä, jotka teet tässä elämässä. Opin sinulta joka päivä. Inspiroit minua. Olen ylpeä, että saan olla äitisi, hän kirjoittaa. 

Tekstinsä yhteydessä Moore jakoi yhden otoksen uimapukumalliston kuvauksista, jossa poseeraa tyttärensä kanssa. Omalla Instagram-tilillään Willis jakoi kuvan itsestään rannalla bikineissä. 

– Kiitollinen, nesteytetty, 30 ja täynnä rakkautta, hän kirjoittaa. 

Demi Moorella ja Bruce Williksellä on Scoutin lisäksi kaksi muuta tytärtä. Esikoinen Rumer on 32-vuotias ja Tallulah 27. Willisillä ja tämän nykyisellä puolisolla Emma Heming-Willisillä on 9- ja 7-vuotiaat tyttäret Mabel ja Evelyn.


Lue myös:

    Uusimmat