David Beckham julkaisi lapsuuskuvan kuningatar Elisabetista – ylistää maan hallitsijaa: "Olemme onnekkaita, kun meillä on sinut"

Kuningatar Elizabeth piti puheen kansalle koronatilanteesta 4:24
Kuningas Elisabet piti puheen maansa kansalaisille koronakriisin keskellä.

Jalkapalloilijatähti on tavannut kotimaansa hallitsijan monta kertaa.

Britannian kuningatar Elisabet II täytti tällä viikolla 94 vuotta. Maailmankuulu jalkapalloilija David Beckham muisti kotimaansa hallitsijaa Instagram-päivityksellä, jonka saatesanoissa hän onnittelee kuningatarta.

Beckhamille kuningatar on tutumpi kuin monelle muulle, sillä hän on vieraillut Buckinghamin palatsissa lukuisia kertoja tapaamassa kuningatarta. Kuten vuonna 2016, kun Beckham osallistui siellä järjestettyyn Queens Young Leaders -gaalaan. Jalkapallotähti suorastaan hurmasi kuningattaren atleettisella käytöksellään tuolloin. Beckham on ollut myös vieraana vuonna 2011 prinssi Williamin ja herttuatar Catherinen häissä, sekä vuonna 2018 järjestetyissä Harryn ja Meghanin häissä. 

Beckham julkaisi Instagram-tililleen kuvakollaasin kuningattaresta. Ensimmäisessä kuvassa Elisabet on lapsena, röyhelömekko päällään. Toisessa kuvassa Elisabet poseeraa nuorena aikuisena, kolmannessa kuvassa Beckham kättelee kuningatarta. Kuva on vuodelta 2016.Neljännessä kuvassa Elisabet vilkuttaa hymy kasvoillaan. 

– Hyvää syntymäpäivää kuningattaremme. Nyt olemme enemmän kuin koskaan kiitollisia johtajuudestanne ja siitä, kuinka olet insipiraationa molemmissa maissamme, sekä ympäri maailman. Olemme onnekkaita, kun meillä on sinut, Beckham ylistää kirjoituksessan.

(Voit selata kuvia sen oikealta.)

Kuningatar on kertonut, ettei aio viettää syntymäpäiväänsä sen kummemmin. Hän myös pyysi, että kunnialaukauksia ei ammuttaisi, sillä maa käy taistelua koronavirusta vastaan. Kunnialaukaukset ovat kuuluneet kuningattaren syntymäpäivän juhlintaan. BBC:n mukaan kyseessä on tiettävästi ensimmäinen kerta kuningattaren 68 vuoden valtakauden aikana, kun laukauksia ei ammuta.

Lue myös:

    Uusimmat