Daruden perheen saunailta sai pelottavan käänteen: "Soitin nopeasti hätänumeroon"

8:45
Suomea tämän vuoden euroviisuissa edustanut Darude vieraili Huomenta Suomen haastattelussa.

Daruden perhe koki viikonloppuna säikähdyksen.

Muusikko Darude eli Ville Virtanen kertoo Instagram-tilillään pelottavasta tilanteesta, johon hän perheineen joutui viikonloppuna.

Hän julkaisi kuvan, jossa hänen vaimonsa Michelle suukottaa häntä poskelle. Kuvan yhteydessä Virtanen paljastaa vaimonsa joutuneen ikävään tapaturmaan.

– Perheen lauantaisaunan päätteksi vaimoni liukastui ja löi päänsä pahasti lattiaan. Soitin nopeasti hätänumeroon ja ambulanssi saapui muutamassa minuutissa, Virtanen kertoi.

Virtanen kertoo vaimonsa päässeen nopeasti hyvään hoitoon. Hän kiittää kirjoituksessaan hoitajia ja lääkäreitä, jotka toimivat ammattimaisesti pelottavassa tilanteessa.

– Onneksi tällä oli onnellinen loppu. Inhottava aivotärähdys, jäykkä niska, joitain mustelmia ja loukkaantunut käsi - pientä verrattuna siihen, mitä olisi voinut tapahtua. Hieman lääkärin määräämää lepoa ja hän on taas kunnossa. Sain muistutuksen olla kiitollinen elämästä ja rakkaudesta. Asiat voivat muuttua nopeasti, joten on tärkeää elää jokainen minuutti täysillä, Virtanen kirjoittaa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja