Darude kertoo, että antaa itselleen luvan olla hiomatta kappaleita liikaa: "90 prosenttiani on yhtä hyvä kuin jonkun sata"

Darude kertoo Cafe Lanzarote -podcastissa, että jättää kappaleisiinsa hiomavaraa.

Euroviisuissakin Suomea edustanut DJ-muusikko Darude kertoo Cafe Lanzarote -podcastissa kuinka lakkasi vaatimasta itseltään sataprosenttisesti valmiita kappaleita.

Artisti kertoo, että viimeisen 10 prosentin hiomiseen kului tuhottomasti aikaa, joten hän teki päätöksen olla tyytyväinen 90 prosenttiin.

– En sillä tavalla suoraan vertaa, mutta päätin, että 90 prosenttiani on yhtä hyvä kuin jonkun sata, Darude kertoo podcastissa.

90 prosentilla Darude viittaa siihen, että voi soittaa kappaleen esimerkiksi DJ-setissään. Ensimmäisen soittokerran jälkeen hän hioo kappalettaan lisää, muttei kuitenkaan tähtää sataan.

– Siinä kohtaa se 90 tai 95 täytyy olla tarpeeksi hyvä. Koska se viisi prosenttia – jos vielä säädän sen, niin siinä menee vuosia ja se on ihan tarpeetonta, koska kukaan ei kuule sitä.

– Pystyt aina avaamaan sen projektin uudestaan ja säätämään lisää jotain. Jos ei päätä, että se on nyt valmis, niin ei ole koskaan valmis.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja