Mainos

Darude kertoo, että antaa itselleen luvan olla hiomatta kappaleita liikaa: "90 prosenttiani on yhtä hyvä kuin jonkun sata"

Darude kertoo Cafe Lanzarote -podcastissa, että jättää kappaleisiinsa hiomavaraa.

Euroviisuissakin Suomea edustanut DJ-muusikko Darude kertoo Cafe Lanzarote -podcastissa kuinka lakkasi vaatimasta itseltään sataprosenttisesti valmiita kappaleita.

Artisti kertoo, että viimeisen 10 prosentin hiomiseen kului tuhottomasti aikaa, joten hän teki päätöksen olla tyytyväinen 90 prosenttiin.

– En sillä tavalla suoraan vertaa, mutta päätin, että 90 prosenttiani on yhtä hyvä kuin jonkun sata, Darude kertoo podcastissa.

90 prosentilla Darude viittaa siihen, että voi soittaa kappaleen esimerkiksi DJ-setissään. Ensimmäisen soittokerran jälkeen hän hioo kappalettaan lisää, muttei kuitenkaan tähtää sataan.

– Siinä kohtaa se 90 tai 95 täytyy olla tarpeeksi hyvä. Koska se viisi prosenttia – jos vielä säädän sen, niin siinä menee vuosia ja se on ihan tarpeetonta, koska kukaan ei kuule sitä.

– Pystyt aina avaamaan sen projektin uudestaan ja säätämään lisää jotain. Jos ei päätä, että se on nyt valmis, niin ei ole koskaan valmis.

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja