Pirkko Mannola kertoi rakkaudestaan Göran Stubbiin – ”Mietin, miksei törmätty aikaisemmin”

3:04

Missinä, mallina, laulajana ja näyttelijänä tunnettu Pirkko Mannola kertoi Studio55.fi-lähetyksessä suhteestaan jääkiekkovaikuttaja Göran Stubbiin.

Pirkko Mannolalla, 77, ja Göran Stubbilla, 81, on yhteistä taivalta takana noin vuosi. Sitä ennen Pirkko ehti olla yksin joitakin vuosia, sillä hänen aviomiehensä Åke Lindman kuoli maaliskuussa 2009.

– Totuin jo siihen yksinoloon. Minulla oli kaksi mäyräkoiraa, jotka "perin" tyttäreltäni – tällaisia lohduttajanakkeja. Olin ajatellut, että teen paljon töitä. En aina ehtinyt oikein kaivatakaan tai tuntea sitä, olenko yksinäinen, paitsi silloin tällöin, Mannola kertoi lähetyksessä.

Kun uusi suhde alkoi, kaikki tapahtui nopeasti.

– Kyllä me on tunnettu jo vuosia toisemme, mutta näin ihmiset menevät ohi, ja sitten jossain vaiheessa vain törmäät ja se tapahtuu. Se vaan jotenkin tuntui heti siltä, että tässä on nyt ihan oikea mies minulle.

Mannola ei ole kokenut kahden varttuneen ihmisen elämien ja huushollien yhdistämistä vaikeaksi.

– Se onnistuu yllättävän hyvin. Göran sanoo aina, että Pirkko laulaa ja hän golfaa. Minä en golfaa, hän ei laula. Kun hän menee katsomaan kiekkoa, se on hänelle harrastus eikä työ. Minä menen sitten joogaamaan, minä en mene katsomaan lätkämatsia. Että kyllä se sujuu erinomaisen hyvin, kun molemmilla on oma työ, Mannola nauraa.

– Tässä iässä opit jo arvostamaan sitä, että toisella on oma aika ja se ottaa sen oman aikansa ja sinä annat sille sen ja suot sen. Ei ole enää mustasukkainen siitä, että miksi tuo menee tuonne. Viihdymme erinomaisen hyvin yhdessä ja sovitamme hyvin päivät yhteen.

Pirkko kosi rakastaan karkauspäivänä viime helmikuussa.

– Toivon, että nyt kun on kohdattu näin varttuneemmalla iällä, niin että niitä vuosia olisi edessä. Monta kertaa mietin, että miksei törmätty aikaisemmin – tässä oli monta vuotta aikaa, kuljettiin samoja ratoja. Mutta saa olla kiitollinen siitä, että törmättiin nyt. Eletään tässä hetkessä ja nautitaan, ei turhia murehdita. Toivon meille terveyttä ja yhteisiä vuosia, Mannola sanoi.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja