Mainos

Daniel Ricciardo haistaa mahdollisuuden – "Mercedes on nyt haavoittuvainen"

4:27

Red Bull -kuski Daniel Ricciardo pitää Mercedes-tallia edelleen vaikeimpana voitettavana, mutta aistii, että vuosia dominoinut hopenuoli on nyt haavoittuvainen.

Ylälaidan videolla Paalupaikka-ohjelman insertti vaikeuksien kääntämisestä voitoksi.

MAINOS

F1-kausi suorana C Morella – Saksan GP viikonloppuna

Perjantai: Harjoitukset klo 11.55 ja 15.55
Lauantai: Harjoitukset klo 12.55, aika-ajo klo 15.55
Sunnuntai: Saksan GP klo 15.55, ennakkotunnelmat klo 14.30!

Kaikki F1-kauden ajojaksot suorina C Morella.

C Moren sivulle pääset tästä

Mercedes on ollut kaudesta 2014 alkaneella hybridi-aikakaudella täysin omassa luokassaan. Kaikki kuljettajien ja valmistajien mestaruudet ovat menneet neljän edellisen kauden ajan Mersulle.

Tällä hetkellä Ferrari on kuitenkin valmistajien MM-kärki ja Maranellon punaisten Sebastian Vettel johtaa kuljettajien sarjaa. Itävallassa molemmat Mercedes-kuskit Valtteri Bottas ja Lewis Hamilton keskeyttivät teknisen vian vuoksi, mikä on osoitus siitä, että myös heillä on vaikeuksia. Kisaan mahtui myös selkeä taktinen kömmähdys Hamiltonin varikkotaktiikassa.

– He eivät ole yhtä dominoivia kuin viime vuosina. Se on väistämätöntä jossain kohtaa, Ricciardo totesi motorsport.comin mukaan.

– Minusta he ovat kokonaisuutena vaikeimmat voittaa, mutta he ovat ehdottomasti osoittaneet heikkouksia. Verrattuna aiempaan he näyttävät haavoittuvilta, mutta silti isossa kuvassa he ovat vahva talli ja vaikeita voitettavia, Ricciardo pyöritteli.

Red Bull on pystynyt voittamaan kauden kymmenestä ajetusta kisasta kolme, mutta Ricciardo myöntää, ettei maailmanmestaruuteen ole paljon mahdollisuuksia, koska heidän autostaan puuttuu raakaa suoranopeutta.

– Meillä ei ole vieläkään todellista vauhtia joka viikonloppu. Max (Verstappen) ja minä ehkä viemme toisiltamme liikaa pisteitä, kun Lewis ja Seb voittavat kaikki kisat omissa talleissaan. Me olemme riittävän hyviä voittamaan lisää kisoja, mutta meidän pitää kaivaa jotain lisää useammilla radoilla, Ricciardo sanoi.

– Toivottavasti olemme nopeita niillä radoilla, joilla meillä on siihen mahdollisuus. Jos olemme viides ja kuudes Budapestissä, olemme varmasti aika ärsyyntyneitä, hän viittasi hitaan radan ominaisuuksiin.

Tulevana viikonloppuna F1-sarja jatkuu Saksassa.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.