Daniel Radcliffe odottaa puolisoineen ensimmäistä lastaan

Tältä näyttää Harry Potter -fanien pitkään odottama Hogwarts Legacy -peli 8:39
Tältä näyttää Harry Potter -fanien pitkään odottama Hogwarts Legacy -peli

Daniel Radcliffesta tulee ensimmäistä kertaa isä.

Harry Potter -elokuvista parhaiten tunnettu brittinäyttelijä Daniel Radcliffe, 33, on saamassa ensimmäisen lapsensa tyttöystävänsä Erin Darken, 38 kanssa, kertoo People. Pariskunta on pitänyt yhtä jo yli kymmenen vuoden ajan, he aloittivat tapailun esitettyään toistensa mielitiettyjä vuoden 2013 elokuvassa Kill Your Darlings. 

Parin iloisen perheuutisen vahvisti Radcliffen edustaja. Radcliffe ja Darke ovat pitäneet julkisuudessa matalaa profiilia seurustelunsa suhteen, mutta Radcliffe on kommentoinut muutamaan otteeseen lyhyesti suhdettaan Darken kanssa, ja todennut parin olevan todella onnellisia yhdessä.

– Minulla on todella mukava elämä. Olen ollut tyttöystäväni kanssa suurinpiirtein vuosikymmenen.

Radcliffe ja Darke ovat työskennelleet yhdessä myös vuonna 2016 ilmestyneessä elokuvassa Don't Think Twice sekä Miracle Workers -sarjassa. Harry Potter -tähden mukaan pari pitää yhdessä työskentelystä, muttei "haluaisi tehdä sitä aina". 

Pariskunta edusti yhdessä harvinaisesti syksyllä 2022 Radcliffen tähdittämän Weird: The Al Yankovic Story -elokuvan ensi-illassa. Lokakuussa antamassaan haastattelussa Radcliffe kertoi, ettei haluaisi tuoda mahdollisia tulevia lapsiaan julkisuuteen. 

– Haluan lapsia, ja jos ja kun heitä olisi, haluaisin, että he voisivat olla mukana elokuvien kuvausten kulisseissa.

Radcliffe tarkensi, että hänestä olisi ihanaa, mikäli hänen tulevat lapsensa kiinnostuisivat elokuvien tuotannosta ja esimerkiksi kuvausryhmän jonain osana olemisesta, vaikka siinä on varjopuolensa. 

– Elokuvien kuvaukset ovat mahtavia paikkoja. Luulen, että usein ne voivat olla erityisen mahtavia lapsille. Mutta puolestaan kuuluisuus on se, mitä tulisi vältellä kaikin keinoin. 

Lue myös:

    Uusimmat