Daniel Radcliffe ei aio katsoa uutta Harry Potter -näytelmää – paljastaa syyn

Harry Potter -tähti Daniel Radcliffe ei ole kiinnostunut saagaan liittyvän näytelmän katsomisesta.

Kymmenen vuoden ajan Harry Potteria näytellyt Daniel Radcliffe ei aio käydä katsomassa uutta Harry Potter ja kirottu lapsi -näytelmää, joka sai ensi-iltansa vuonna 2016 Lontoossa ja on sittemmin siirtynyt myös rapakon taakse Broadwaylle. Radcliffe vieraili Seth Meyersin juontamassa Late Night -keskusteluohjelmassa ja perusteli, että ei halua viedä huomiota itseensä.

– En todennäköisesti mene katsomaan sitä. En siksi, että saisin jonkin eksistentiaalisen kriisin, vaan uskon, että se ei olisi rento teatteri-ilta. Minusta tuntuu, että minun reaktioitani seurattaisiin, Radcliffe kertoo.

Radcliffe esitti J.K. Rowlingin menestyskirjoihin perustuvissa elokuvissa pääosaa kahdeksan elokuvan verran. Hän myöntää, että syy teatterin välttelyyn voi kuulostaa ylimieliseltä.

– Ehkä syyni on täysin omahyväinen ja egoistinen, eikä kukaan välittäisi, hän toteaa.

Meyers ehdottaa Radcliffelle valepukua, mutta näyttelijältä löytyy huonoja kokemuksia naamioitumisesta.

– Valepuvuissa on se, että jos ne lakkaavat toimimasta, olet vain se jätkä, joka pukeutui valepukuun, Radcliffe huomauttaa.

Näyttelijän mukaan hän oli aikanaan Ron Weasleyn roolia Harry Potter -elokuvissa näytelleen Ruper Grintin kanssa Reading-musiikkifestivaaleilla, jossa he päättivät pukea päälleen toisen maailmansodan aikaiset kaasunaamiot.

– Niissä tuli todella kuuma nopeasti ja niissä oli todella vaikea hengittää, joten otimme ne pois. Ensin ihmiset katsoivat, että keitä nuo idiootit kaasunaamiot päässään ovat ja sen jälkeen: "Oho katsokaapa ketkä tuolla ovat", Radcliffe selostaa haastattelussa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja