Emma Watson paljastaa, miten vastanäyttelijän yllättävä avoimuus liikutti häntä Harry Potterin -erikoisjaksossa

Harry Potter -elokuville omistettu erikoisjakso liikutti katsojien lisäksi myös elokuvien näyttelijöitä.

Vuoden ensimmäisenä päivänä suoratoistopalvelu HBO Maxiin julkaistu Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts -erikoisjakso tarjoili elokuvasarjan faneille liudan uusia paljastuksia, sekä hellyttäviä hetkiä näyttelijöiden tavatessa pitkän ajan jälkeen.

Jakson kuvaaminen oli tunteikas myös elokuvien näyttelijöille. Ron Weasleyta näytellyt Rupert Grint  kertoi jo ennen jakson ilmestymistä siitä, miten mahtavaa oli nähdä kaikki vastanäyttelijät koolla jälleen.

Nyt Hermione Grangeria elokuvissa näytellyt Emma Watson on avautunut Voguen tuoreessa haastattelussa siitä, mikä hänelle nosti erikoisjakson aikana erityisesti tunteet pintaan.

"Olin hämmentynyt siitä, kuinka haavoittuvainen ja ystävällinen hän päätti olla niin julkisesti"

Erikoisjakson helmiä olivat Daniel Radcliffen paljastunut ihastus Helena Bonham Carteria kohtaan sekä Watsonin paljastus siitä, että hän oli vähällä jättää roolinsa.

Watson itse kertoo olleensa hämmästynein siitä, kuinka avoimesti Rupert Grint puhui tunteistaan ja ajatuksistaan erikoisjakson kuvauksissa.

Grint muun muassa toteaa hänen ja Watsonin kahdenkeskisen keskustelun aikana, että Watson on tälle ikuisesti perhettä, heidän kasvettua yhdessä lapsista aikuisiksi Harry Potter -elokuvien kuvauksissa.

– Se on vahva side, tulemme aina olemaan osa toistemme elämää, Grint toteaa jaksossa Watsonille.

Grint kertoo Watsonille rakastavansa tätä, mutta lisää pikaisesti, että "ihan vain ystävinä", mikä saa liikutuksesta kyynelehtineen Watsonin nauramaan. 

Voguen haastattelussa Watson kertoo hetken olleen hänelle todella tunteikas.

– Kun Rupert sanoo asioita, hän todella tarkoittaa niitä. Olin hämmentynyt siitä, kuinka haavoittuvainen ja ystävällinen hän päätti olla niin julkisesti. Samoin Danin kanssa, se todella kosketti minua, kuinka hän oli pohtinut vuosien varrella, miten erilainen kokemus oli ollut minulle tyttönä, Watson kertoo.

Näyttelijät tsemppaavat toisiaan ja lähettävät vauvakuvia

Yhä yhteyttä toisiinsa pitävillä Watsonilla, Grintillä ja Radcliffella ei ole kuulemma yhteistä ryhmäviestiketjua, mutta he juttelevat toistensa kanssa silti usein.

– Rupert lähettelee minulle kuvia tyttärestään Wednesdaysta. Dan ja minä yritämme yleisesti ottaen rauhoittaa toistemme hermoja. Me molemmat yritämme pääasiassa pysyä poissa parrasvaloista, joten on ollut mukavaa saada toisiltamme tukea, koska tiesimme, että on tulossa toinen aalto huomiota, Watson kertoo.

Watson paljasti erikoisjaksossa myös sen hetken, kun hän oli rakastunut vastanäyttelijäänsä Tom Feltoniin, mutta kumpikin on todennut, ettei heidän välillään ole ikinä tapahtunut mitään romanttista.

Voguen haastattelussa Watson kertoi puhuvansa silti Feltonin kanssa yhä lähes viikottain.

Lähde: Vogue

Katso myös: Ensimmäinen Harry Potter -elokuva sai ensi-iltansa 20 vuotta sitten. Näin ohjaaja muistelee kuvauksia

0:40

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja