Daniel, 8, menetti kaikki lelunsa tulipalossa – luokkatovereilta sydäntä lämmittävä yllätys

Lapsi auttoi autistista poikaa – videosta nettihitti 1:44
Luokkakaveri lohdutti itkevää autistista poikaa ensimmäisenä koulupäivänä. Kaksi toisilleen ennestään tuntematonta poikaa aloitti lukuvuotensa spontaanilla hyväntahdon eleellä, joka on ihastuttanut kymmeniätuhansia

Kun luokkakaverit kuulivat Danielin perheen epäonnesta, he päättivät lahjoittaa lapselle omia lelujaan.

Kun tulipalo vei perheen kodin, Daniel Hunt menetti kaiken – myös lelunsa. 8-vuotias sai kuitenkin ihanan yllätyksen, kun hänen luokkatoverinsa päättivät auttaa.

– Kyseessä oli keittiöstä alkanut tulipalo. En ole varma, miten se tapahtui. Löysimme joitakin pelastettavissa olevia juttuja, vihkisormukseni selviytyi, mutta ei mikään muu, Danielin äiti Kristen kuvailee CNN:lle.

Järjestivät lelukeräyksen

Yhdysvaltain Tennesseessä sijaitseva koulu kuuli Danielin perheen epäonnesta. Oppilaat päättivät järjestää Danielin hyväksi lelukeräyksen.

Projekti toteutettiin salassa. Kaikki oppilaat saivat tuoda kotoa lelun, jonka halusivat antaa pois.

– Se oli todella suloista ja lapsille hyvin hauskaa. Heidän piti pitää tämä salaisuutena, joten he kävelivät koko viikon kouluun kuiskaillen "minulla on lelu piilossa repussani Danielille", opettaja Casey MacKintosh kuvailee.

"Hän avasi käsivartensa ja pyysi luokkatovereitaan halaukseen"

Leluja keräiltiin salassa viikon ajan. Perjantaina MacKintosh lähetti Danielin hoitamaan tekaistua asiaa, ja lelut kaivettiin esiin. Danielin palatessa luokkaan kokonainen lelukasa odotti häntä; samalla oppilastoverit huusivat "yllätys".

– Sen sijaan, että hän olisi rynnännyt lelujen luo, hän avasi käsivartensa ja pyysi luokkatovereitaan halaukseen, opettaja sanoo.

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Tempaus sai itkemään ilosta

Daniel itse kertoo, että tempaus sai hänet itkemään ilosta. Äiti Kristenin mukaan Daniel piristyi lelutempauksesta suuresti.

– Daniel on ollut häkeltynyt siitä, miten moni ihminen on halunnut auttaa meitä pyytämättä.

Danielin perhe asuu sukulaisten luona, kunnes pääsee takaisin jaloilleen.

Lähde: CNN.com

Lue myös:

    Uusimmat