Dallasin suomalaiset maalailivat, Aleksander Barkov piinasi Columbusta – NHL:ssä todellista murskajälkeä

Katso tästä Tulosruudun koonti NHL-kierrokselta: Aleksander Barkov maalasi – Patrik Laineen pisteputki katkesi.

Jääkiekon NHL:ssä Dallasin Roope Hintz teki joukkueensa 2–1-voittomaalin, kun se voitti New Jersey Devilsin 4–1. Osuma oli Hintzille kauden 13:s.

Hintzin osuman syötti Miro Heiskanen, jonka peliminuutit olivat tällä kertaa maltillisemmat 21 ja puoli minuuttia.

Dallasin muista suomalaispelaajista Esa Lindell teki myös maalin ja se oli puolustajalle kauden kolmas. Dallasin muut suomalaiset Joel Kiviranta ja Jani Hakanpää jäivät pisteittä, kuten myös New Jerseyn Erik Haula.

Lehkonen osui alivoimalla ja syötti voittomaalin

Hallitseva mestarijoukkue Colorado Avalanche kaatoi kotonaan Philadelphia Flyersin 3–2. Coloradon suomalaisista Artturi Lehkonen oli vahvasti esillä tekemällä toisessa erässä joukkueensa 2–1-maalin alivoimalla.

Päätöserässä Lehkonen vielä syötti J. T. Compherin tekemän Coloradon voittomaalin.

Coloradon Mikko Rantanen uurasti kaukalossa lähes 24 minuuttia, mutta jäi ilman tehopisteitä. Pisteittä jäi myös Philadelphian suomalaispuolustaja Rasmus Ristolainen, jolla on yhä avaamatta pistetili tällä kaudella.

Florida Panthersin kapteeni Aleksander Barkov teki maalin ja syötti toisen, kun joukkue kaatoi Columbus Blue Jacketsin 4–0-kotikaukalossaan.

Floridan muista suomalaisista Eetu Luostarinen jäi pisteittä ja Anton Lundell oli sivussa sairastumisen vuoksi.

Columbuksen Patrik Laine jäi ilman tehoja ottelussa ja maalivahti Joonas Korpisalo oli loukkaantuneena poissa.

Carolina voitti, Aho sivussa

Carolina Hurricanes haki 1–0-vierasvoiton Detroitista. Carolinan ainoan maalin teki ylivoimalla Brady Skjei ja sen syötti Jesperi Kotkaniemi. Carolinan Sebastian Aho oli sivussa loukkaantuneena ja maalivahti Antti Raanta oli huilivuorossa.

Detroit Red Wingsin maalilla Ville Husso pysäytti 26 laukausta. Puolustaja Olli Määttä oli sairastumisen vuoksi sivussa.

Toronto Maple Leafs nöyryytti kotikaukalossaan Anaheim Ducksia peräti maalein 7–0. Anaheimin Urho Vaakanainen ei ollut kokoonpanossa. Aiemmin tällä viikolla Nashville Predatorsista Seattle Krakeniin siirtynyt Eeli Tolvanen ei ollut vielä uuden joukkueensa riveissä, kun se koki 2–6-vierastappion Tampa Bay Lightningille.