Dallas-tähden kodit menivät kaupaksi

Legendaarisesta Dallas-sarjasta tutun, edesmenneen näyttelijä Larry Hagmanin koti Santa Monicassa on myyty. Myös Ojain tila meni pitkän odottelun jälkeen lopulta kaupaksi.

Dallas-sarjan J.R. Ewing eli näyttelijä Larry Hagman (kuvassa myös Dallas-tähti Linda Gray) menehtyi hävittyään vuoden kestäneen kamppailunsa syöpää vastaan. Dallas-tähden merenrannalla sijaitseva asunto laitettiin myyntiin tammikuussa, kaksi kuukautta Hagmanin kuoleman jälkeen. Kattohuoneisto ehti olla 63 päivää markkinoilla ennen kuin se saatiin myydyksi helmikuun lopulla.

Santa Monicassa One Zero One -rakennuksen kymmenennessä kerroksessa sijaitseva asunto oli myynnissä neljän miljoonan euron hintaan, mutta lopullista kauppasummaa ei ole kerrottu julkisuuteen.

Hagmanin ja tämän vaimon Maj Axelssonin tila Kalifornian Ojaissa puolestaan saatiin juuri myytyä. Pariskunta laittoi tilan myyntiin jo vuonna 2010, kun Alzheimerin tautiin sairastunut Axelsson vaati ympärivuorokautista hoitoa.

Ojain tila laitettiin myyntiin 8,5 miljoonalla eurolla, mutta myyntihintaa pudotettiin sittemmin viiteen miljoonaan euroon. Lopulta tila myytiin 3,85 miljoonalla eurolla. 17 hehtaarin kokoiselle tilalle on rakennettu pinta-alaltaan 1858 neliömetrin kokoinen kartano, jossa on sekä yhdeksän makuuhuonetta että yhdeksän kylpyhuonetta. Lisäksi uima-altaita löytyy viisi. 58 vuotta naimisissa ollut pari nimesi tilansa Taivaaksi.

Otsikkoa ja tekstiä muokattu 25.3. klo 8.25.


LUE MYÖS:


Hannakaisa Taskinen / Jokakoti.fi

Lähde: dailymail.co.uk

Kuva: Splash News

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja