Cristiano Ronaldon raivokohtaus poikimassa hyvää – kentältä löytyneen esineen hinta nousemassa hirmulukemiin

Cristiano Ronaldon Serbian ja Portugalin välisessä MM-karsintaottelussa käyttämä kapteeninnauha on päätynyt huutokaupattavaksi, kertoo AFP. Ronaldo paiskasi nauhan raivoissaan kädestään sen jälkeen, kun Ronaldon tekemä maali hylättiin ottelun loppusekunneilla.

Pallo näytti käyneen selvästi maalissa, mutta asia jäi ottelun tuomaristolta huomaamatta. Ottelu päättyi 2-2-tasapeliin, joten tuomion osuessa kohdilleen, olisi Portugali juhlinut tärkeää voittoa.

Ronaldo ei tuomiota sulattanut, vaan protestoi voimakkaasti. Lopulta hän marssi raivon vallassa kentältä, mutta kapteeninnauha jäi kentälle. Sen poimi yksi ottelun turvamiehistä, joka päätti laittaa sen huutokaupattavaksi. Rahat on tarkoitus ohjata kuusikuukautisen sairaan lapsen avustamiseen.

– Hän heitti käsinauhan kolmen metrin päähän minusta. Sain välittömästi idean, että sen myyminen voisi olla hyvä tilaisuus, nimettömänä pysyttelevä mies kertoi AFP:lle puhelimitse.

– Tajusin, että asia sai suuren huomion, ja voisimme tehdä hyvää.

Miestä huutokaupassa avustaa serbialainen televisiokanava, joka varmisti kapteeninnauhan aitouden televisiokuvista.  Kanavan sosiaalisen median päällikkö toivoi saavansa yhteyden myös Ronaldoon, jotta lapselle suunnattavan avun määrä kasvaisi mahdollisimman suureksi.

Harvinaista sairautta sairastava lapsi tarvitsisi kallista lääkettä, jonka hintä voi nousta jopa kahteen miljoonaan euroon. Käsinhauhan hinta on noussut tiistain aikana 25 000 euroon.




Lue myös:

    Uusimmat