Cristiano Ronaldon käämit paloivat totaalisesti MM-karsinnoissa – supertähti teki ottelun jälkeen yhden asian selväksi sosiaalisessa mediassa

Jalkapallotähti Cristiano Ronaldolta nähtiin harvinaisen voimakas tunteenpurkaus lauantai-iltana MM-karsintaottelussa Serbiaa vastaan. Tilanne sai alkunsa, kun hyökkääjä tuuletti toisen jakson lisäajalla maalia, mutta tuomaristo näki asian toisin. Tulostaululle jäi siis tilanteeksi 2–2.

Karsintaottelussa ei ollut käytössä maaliviivateknologiaa. Televisiokuvan perusteella pallo ylitti maaliviivan ja Ronaldolta vietiin selvä maali.

Ronaldo ei ollut mielissään tilanteen jälkeen. Mies kävi kuumana ja sai protestoinnistaan keltaisen kortin.

Hän lopetti tilanteen lopuksi turhautuneena pelaamisen ja lähti kävelemään pois kentältä. Kun erotuomari puhalsi pilliin ottelun loppumisen merkiksi, heitti Ronaldo vielä kapteeninnauhansa maahan.

Ronaldon raju reaktio ja kapteeninnauhan paiskominen eivät miellyttäneet kaikkia, ja supertähti päätti vielä palata asiaan sosiaalisessa mediassa ottelun jälkeen.

– Portugalin joukkueen kapteenina toimiminen on yksi elämäni suurimmista ylpeydenaiheista ja etuoikeuksista. Annan aina kaikkeni maalleni. Se ei tule koskaan muuttumaan. Mutta tällaisia aikoja on vaikea käsitellä. Varsinkin kun tuntuu siltä, että maatamme vahingoitetaan. Pää ylös ja katse tulevaan! Eläköön Portugali! kirjoitti veteraanikärki Instagramissa.

ESPN on julkaissut videon Ronaldon protestoinnista.

Katso julkaisut alta.

Lue myös:

    Uusimmat