Cristiano Ronaldon lähtö teki tilaa: MM-kisojen unelmamaalin iskenyt hyökkääjä siirtymässä Manchester Unitediin

Hollannilta uskomaton viime hetken maali – häikäisevä vapaapotkukuvio tuotti upealla tavalla tulosta 2:45
Hollannilta uskomaton viime hetken maali – häikäisevä vapaapotkukuvio tuotti upealla tavalla tulosta

Hollannin paidassa MM-kisoissa edukseen esiintynyt hyökkääjä Wout Weghorst on liittymässä Valioliigassa neljäntenä olevan Manchester Unitedin riveihin loppukauden mittaisella lainasopimuksella. Asiasta uutisoivat esimerkiksi The Guardian ja The Athletic.

Weghorst on Englannin Mestaruussarjassa ykkösenä olevan Burnleyn pelaaja, joka on pelannut syksyn lainalla turkkilaisessa Besiktasissa englantilaisseuran pudottua keväällä Valioliigan ulkopuolelle. United maksaa tietojen mukaan Besiktasille kolme miljoonaa euroa ja lainaa Weghorstin tämän työnantajalta Burnleylta.

30-vuotias keskushyökkääjä lentää mediatietojen mukaan Manchesteriin lääkärintarkastusta varten vielä torstaina.

United päätti reagoida siirtomarkkinoilla Cristiano Ronaldon poistuttua seurasta kohuhaastattelunsa myötä. Lisäksi joukkueen hyökkäysosasto on kärsinyt kapeudesta ja kokemattomuudesta.

Turkin pääsarjassa viidentenä oleva Besiktas ei ole ollut valmis luopumaan Weghorstista ennen sopivan korvaajan löytämistä. Seura onkin yrittänyt kiinnittää Weghorstin korvaajaksi Ronaldon joukkuekaveria saudiarabialaisesta Al-Nassrista, Kamerunin maajoukkuehyökkääjää Vincent Aboubakaria.

MM-kisojen jälkeen Weghorst on osunut Besiktasille neljässä ottelussa kolmesti. Kaikkiaan 16 Turkissa pelaamassaan ottelussa hän on tehnyt kahdeksan maalia ja syöttänyt neljä. Weghorst muistetaan MM-kisoista erityisesti kahdesta jättimaalistaan Argentiinaa vastaan puolivälierissä. Aiemmin urallaan hän on edustanut saksalaista Wolfsburgia ja hollantilaista AZ Alkmaaria. 

Artikkelin yläosassa Weghorstin hämmästyttävä tasoitusmaali MM-puolivälierässä Argentiinaa vastaan vapaapotkukuvion jälkeen. Alapuolella saman miehen upea kavennusmaali aiemmin samasta ottelusta.

Toivo elää! Wout Weghorst puskee Hollannin mukaan peliin 0:40


Lue myös:

    Uusimmat