ManUn kesän toinen jättihankinta maaliin – nyt katseet kääntyvät Huuhkajia kurittaneeseen teinitähteen

Englannin valioliigajätti Manchester United on tehnyt kesän toisen jättihankintansa. Seuran uusi ykkösmaalivahti on André Onana.

Onana, 27, siirtyy Manchesteriin Serie A -seura Inter Milanin riveistä. Raporttien mukaan siirtosumma kohoaa noin 50 miljoonan euron paikkeille.

Kamerunista kotoisin oleva Onana nousi isosti tietoisuuteen, kun hän siirtyi FC Barcelonan akatemiasta hollantilaiseen jättiseuraan Ajaxiin. Onanan Amsterdamin vuosia väritti myös kiusallinen tapaus, kun hän sai 12 kuukauden kilpailukiellon dopingaineiden väärinkäytöstä.

Kyseinen panna kapeni lopulta yhdeksän kuukauden mittaiseksi.

Kun kielto loppui, Onana vaihtoi Italiaan ja Interiin, missä hän loisti viime kaudella.

Nyt Onana on Manchester Unitedin uusi ykkösveskari. Hän perii seurasta lähteneen espanjalaisen David de Gean roolin.

Onana on Unitedin kesän toinen jättihankinta. Red Devils vahvistui aiemmin englantilaisella keskikenttäpelaajalla Mason Mountilla.

Katseet Huuhkajien kurittajassa

Eikä tässä vielä kaikki. Nyt Unitedin katseet kääntyvät tahoon, joka aiheutti alkuvuodesta harmaita hiuksia Suomen miesten jalkapallomaajoukkueen eli Huuhkajien kannattajille.

Viittaus kohdistuu Serie A -seura Atalantan timanttiin, tanskalaiseen Rasmus Hojlundiin.

Hojlund, 20, iski maaliskuun EM-karsintaottelussa hattutempun Huuhkajien verkkoon. Tämä kaikki tapahtui samaan aikaan, kun hänen nimensä alkoi vilkkua yhä enemmän ja enemmän Unitediin liittyvissä siirtohuhuissa.

Hojlund paukutti viime kaudella 42 ottelussa 16 maalia Atalantalle. Tämän lisäksi hän jakoi seitsemän maaliin johtanutta syöttöä.

Siirtoguru Fabrizio Romanon mukaan United on jo päässyt henkilökohtaisista ehdoista sopuun Hojlundin leirin kanssa. Nyt vääntö käydään Unitedin ja Hojlundin nykyseuran Atalantan välillä.

Lue myös:

    Uusimmat