Cristiano Ronaldo iski ensimmäisen maalinsa Saudi-Arabiassa – jalkapallofanit riemastuivat mediajätin julkaisusta

Saudi-Arabian liigaan tammikuussa siirtynyt Cristiano Ronaldo viimeisteli ensimmäisen maalinsa Al Nassrin paidassa perjantaina. Mediajätti ESPN:n julkaisu sai jalkapallofanit riemastumaan.

Al Nassr pelasi perjantaina 2-2-tasapelin Al Fatehin vieraana. Ronaldo pääsi tuulettamaan ensimmäistä osumaansa uuden seuran paidassa, kun portugalilainen laittoi kolmannella lisäaikaminuutilla pallon maaliin rangaistuspotkulta.

– Totta kai Ronaldon ensimmäinen liigamaali Al Nassrin paidassa on viime hetkien tärkeä pilkkuosuma, ESPN kirjoitti twiitissään.

Julkaisu sai jalkapallofanit riemastumaan, sillä monet tulkitsivat vastauksiensa perusteella, että kyseessä olisi ollut piikittelyä portugalilaistähden suuntaan. Osa jalkapallofaneista on nimennyt Ronaldon Penaldoksi, koska hän viimeistelee ison liudan osumistaan rangaistuspotkusta. Perjantainen osuma oli Ronaldon uran 147:s pilkulta.

Sosiaalisessa mediassa nostettiin myös esille, että Ronaldon tilastollinen arvosana oli vain 5,1 ennen tasoitusosumaa. Muilla joukkuetovereilla paitsi yhdellä arvosana oli yli seitsemän.

Ronaldo on pelannut Al Nassrin paidassa tällä kaudella kolme ottelua, joista kaksi Saudi-Arabian pääsarjassa. Al Nassr on maalieron turvin liigan piikkipaikalla tasapisteissä Al-Shababin kanssa.

Alla Ronaldon pilkkumaali sekä ESPN:n julkaisu.

Lue myös:

    Uusimmat