Cristiano Ronaldolta upea ele joukkuetoverilleen: "Se osoittaa kaunista ystävyyttä"

Jalkapallon Italian Serie A:n Juventuksessa pelaava Cristiano Ronaldo iski kauden 20. maalinsa sunnuntaisessa ottelussa Sassuoloa vastaan. Portugalilaisen tekemä tuuletus keräsi kuitenkin suuremman huomion.

Ronaldon tekemä tuuletus oli joukkuetoveri Paulo Dybalalle kohdistettu ele. Ronaldo otti mallia Dybalan tavaramerkistä "maski-tuuletuksesta".

Dybalalla on ollut vaikeaa Ronaldon saapumisen jälkeen ja hän on viimeistellyt ainoastaan kaksi maalia pääsarjassa tällä kaudella. Sassuoloa vastaan argentiinalainen oli vaihtopenkillä. Ronaldon tekemä ele keräsi suitsutusta Italian televisiossa. 

– Cristiano on älykäs henkilö, joka osaa lukea pukuhuoneen tilanteen. Dybala ehkä kärsii Ronaldon saapumisesta Juventukseen ja tämä ele osoittaa kaunista ystävyyttä, Paolo di Canio sanoo Calcio Mercaton mukaan.

– Se oli kaunis ele pelaajalta toiselle, jolla on juuri nyt vaikeaa, Alessandro Costacurta sanoo.

Ottelun jälkeen Juventus-päävalmentaja Massimiliano Allegrilta kysyttiin, kuinka hän aikoo hoitaa tilanteen, jossa samassa joukkueessa on kaksi niin vahvaa hyökkäyspään pelaajaa.

– Ronaldo ja Dybala voivat ehdottomasti pelata yhdessä, ja niin he tulevat tekemäänkin. Kaikkien pitää kuitenkin tehdä kovasti töitä, jotta joukkue pysyy tasapainossa, Allegri sanoo.

Lue myös:

    Uusimmat