Cristiano Ronaldolta kummallinen uusi aluevaltaus – avaa klinikan hiustensiirroille

Jalkapallon Italian Serie A:n Juventuksessa palloileva Cristiano Ronaldo on tehnyt uuden aluevaltauksen. Hän aikoo avata Madridiin klinikan hiustensiirtoja varten, kertoo The Mirror.

Ronaldon tyttöystävä Georgina Rodriguez tulee toimimaan yhtenä klinikan johtajista. Klinikkaan on tarkoitus tulla 150 työntekijää ja 18 toimenpidehuonetta. 

Portugalilaisen kerrotaan sijoittaneen projektiin alkupääomaa miljoona euroa. Hänen odotetaan laittavan klinikkaan lisää rahaa yhteensä 25 miljoonaa euroa tulevien vuosien aikana, jolloin klinikan laajennus jatkuu.

Hiustensiirrot tulevat maksamaan 4000 euroa ja tavoitteena on suorittaa 18 siirtoa päivässä.

– Jalkapallon lisäksi olen intohimoinen terveyden, teknologian ja kehityksen suhteen. Ne ovat osa-alueita, joihin haluan sijoittaa. Halusin ensimmäisen klinikan tulevan Madridiin, kaupunkiin, jossa asuin monien vuosien ajan, Ronaldo sanoo.

Klinikka on vain yksi monista projekteista, joissa Ronaldo on mukana jalkapallon ulkopuolella. Hän on sijoittanut kuntosaleihin, jalkineisiin, alusvaatteisiin, peitteisiin, hotelleihin, omaan merkkituoksuun sekä omaan CR7-selfiesovellukseen. Hänellä on myös oma museonsa sekä nimensä mukaan nimetty lentokenttä Madeiralla. 

Lue myös:

    Uusimmat