Lehti: Cristiano Ronaldolta upea teko koronaviruspandemian keskellä – muuttaa hotellinsa sairaaloiksi, maksaa hoidot omasta pussistaan

Pysähtyykö koko urheilumaailma koronan takia? 5:00
Koronavirus on pysäyttämässä koko urheilevaa maailmaa.

Espanjalaislehti Marca kertoo, että Juventuksen ja Portugalin maajoukkueen supertähti Cristiano Ronaldo aikoo muuttaa kotimaassaan sijaitsevat CR7-hotellinsa tilapäisiksi sairaaloiksi.

Marcan mukaan tempaus on Ronaldon tapa auttaa koronaviruspandemian keskellä.

Ronaldo omistaa Portugalissa kaksi omaa nimeään kantavaa hotellia: yhden kotisaarellaan Madeiralla, toisen pääkaupunki Lissabonissa.

Lehden tietojen mukaan hoito kyseisissä tilapäissairaaloissa on maksutonta, sillä Ronaldo on itse tarjoutunut vastaamaan kustannuksista. Ronaldolla, jos jollain, on tähän myös varaa. Hänen kerrotaan tienaavan vuodessa reilusti yli 100 miljoonaa euroa. Ronaldo saa nykyään jopa enemmän rahaa Instagram-kuvistaan kuin pelaamisesta.

Ronaldo otti perjantaina kantaa koronavirustilanteeseen julkaisemalla sosiaalisessa mediassa pitkän kirjoituksen.

– Maailma käy läpi vaikeaa ajanjaksoa, ja se vaatii meiltä kaikilta jakamattoman huomion. En puhu nyt vain jalkapalloilijana vaan myös poikana, isänä ja ihmisenä. On tärkeää, että seuraamme WHO:n ja muiden viranomaisten ohjeistuksia siitä, miten tämä tilanne tulee hoitaa. Ihmishenkien suojelu ylittää kaiken muun. Haluan osoittaa tukeni kaikille teille, jotka olette menettäneet rakkaimpianne.

Toista kauttaan Juventuksessa pelaava Ronaldo on tällä hetkellä Madeiralla, sillä hän ei pääse palaamaan Torinoon Italian suljettua rajansa virustartuntojen räjähdettyä maassa käsiin.

Italiassa on tällä hetkellä noin 18 000 aktiivista koronavirustapausta, ja kaikkiaan tartunnat ovat johtaneet maassa noin 1 500 ihmisen kuolemaan. Portugalissa aktiivisia tapauksia on 167.

Juventuksen kohdalla pandemia on iskenyt todella lähelle, sillä Ronaldon joukkuetoverilla Daniele Ruganillaon todettu tartunta.

Kausi 2019–2020 on keskeytetty kaikissa Euroopan huippusarjoissa.

Lue myös:

    Uusimmat