Cristiano Ronaldolle vuolaat kehut mieheltä, jonka maailmanennätyksen hän on tykittämässä historiaan – "Suuri jalkapallomestari ja muista välittävä humanisti"

EM-lohkovaihe päätökseen: Portugalin Cristiano Ronaldo mätti kaksi maalia Ranskan verkkoon.

Cristiano Ronaldon mahtava maalivire sai jatkoa keskiviikkona jalkapallon EM-kisoissa. Mies iski Ranskaa vastaan kahdesti rangaistuspotkusta ja nousi samalla Iranin Ali Daein rinnalle kautta aikojen kovimmaksi maalintekijäksi miesten maajoukkuepeleissä. Molemmat ovat osuneet 109 kertaa maalleen A-maajoukkueessa.

A-maajoukkueuransa 15 vuotta sitten päättänyt Daei, joka pelasi urallaan ammatikseen myös Saksassa, päätti lähettää ottelun jälkeen terveiset supertähdelle. Myös valmentajana uraa tehnyt Daei kirjoitti asiasta Instagramissa.

– Onnittelut Cristianolle, joka on nyt maalin päässä miesten maajoukkuepelien maaliennätyksen rikkomisesta. On minulle kunnia, että tämä mahtava saavutus kuuluu Ronaldolle. Hän on suuri jalkapallomestari ja muista välittävä humanisti, joka inspiroi ja vaikuttaa ihmisten elämiin ympäri maailmaa, tarinoi Daei.

Ronaldo vankisti samalla asemaansa EM-kisojen maalipörssin kärjessä. Hän on jo kautta aikojen maalipyssy EM-tasolla 14 osumallaan. Tuon listauksen kakkosena on ranskalaislegenda Michel Platini, joka osui yhdeksän kertaa EM-kisoissa.

Katso julkaisu alta.

Lue myös:

    Uusimmat