Madridissa ihme vireillä: Ajax rokottanut Realia jo kahdesti, mestari putoamisvaarassa!

Ajax on kiinni sensaatiossa jalkapallon Mestarien liigan neljännesvälierien toisessa osaottelussa Real Madridia vastaan.

Hollantilainen Ajax lähti vieraspeliin vaikeista asetelmista, sillä se hävisi avausosan 1-2 kotinurmellaan.

Se ei tuhlannut aikaa kirin aloittamisen kanssa, sillä Hakim Ziyech latasi 1-0-osuman jo 7. minuutilla isäntien verkkoon (video pääkuvassa). Dusan Tadic alusti marokkolaisen osuman.

Vierasjoukkue latasi lisää vettä myllyyn vain kymmenen minuuttia myöhemmin, kun David Neres taituroi 2-0-maalin, taas Tadicin esityöstä.

Juttu jatkuu videon alla.

Otteluparin tilanne on nyt 3-2 Ajaxille ja se on kiinni jatkopaikassa. Real puolustaa kilpailun mestaruutta.

Ottelu alkoi klo 22 ja on kesken avausjaksolla.