Cristiano Ronaldo valmis tunteikkaaseen paluuseen Manchesterissa – "Se tulee olemaan vaikea ottelu"

Cristiano Ronaldo on valmis tunteikkaaseen paluuseen entisen kotiyleisönsä edessä Old Traffordilla tiistai-iltana Mestarien liigassa. Ronaldo uskoo, että pelisuunnitelmaa toteuttamalla Juventuksella on hyvä mahdollisuus voittoon.

MAINOS

Manchester United - Juventus suorana lähetyksenä C More Sport 1:llä ja suoratoistopalvelussa tiistaina 21.55

C Moren sivulle pääset tästä

Artikkelin videossa Mestarien liigan toisen ottelukierroksen upeimmat maalit.

Ronaldo palaa Old Traffordille ensimmäistä kertaa sitten vuoden 2013, jolloin hänen osumansa Real Madridille vei espanjalaiset Mestarien liigan puolivälieriin Unitedin kustannuksella.

– Tunteellistako? Muistan, millaista aika oli Manchesterissa. Voitin paljon pokaaleja täällä. Muistan kannattajat myös. Heidän tukensa oli fantastinen, Ronaldo sanoi lehdistötilaisuudessa maanantaina Reutersin mukaan.

Ronaldo voitti kuuden United-vuoden aikana Valioliigan kolmesti, FA Cupin, liigacupin kahdesti ja ensimmäisen viidestä Mestarien liigan pokaaleistaan. Portugalilainen odottaa vaikeaa ottelua José Mourinhon ryhmää vastaan huolimatta näiden viime aikojen vaikeuksista.

United on Valioliigassa sijalla 10 heikon alkukauden jälkeen. Mestarien liigassa Paholaiset ovat H-lohkon toisena, kaksi pistettä Juventuksen takana saldonaan voitto ja tasapeli kahdesta ensimmäisestä ottelusta.

– Se tulee olemaan vaikea ottelu. United on hyvä joukkue ja he pelaavat kotona. Siitä tulee vaikeaa meille, mutta meillä on aseemme. Jos pelaamme, kuten valmentajamme haluaa, meillä on hyvä mahdollisuus voittoon.

Juventus lähtee otteluun ilman hyökkääjä Mario Mandžukićia ja keskikentän Sami Khediraa ja Emre Cania. Unitedin riveistä puuttuvat ainakin Alexis Sánchez, Marcos Rojo, Diogo Dalot, Jesse Lingard, Victor Lindelöf ja Marouane Fellaini

Lue myös:

    Uusimmat