Hurjasteleeko pysäyttämätön Lionel Messi Manchesterissa? – "Unitedin pakko ottaa huomioon jokaisessa pelin vaiheessa"

Jalkapallon supertähdet Lionel Messi ja Cristiano Ronaldo ovat keskiviikkona kehissä vieraskentillä Mestarien liigan puolivälierissä. C Moren ennakkostudiota pystyi seuraamaan myös mtv:ssä

Lionel Messin edustama FC Barcelona ottaa vieraissa mittaa Manchester Unitedista, jonka useat viime kaudet ovat olleet sanalla sanoen turbulenttisia. Tätäkään kautta ei ole voinut tyyneksi sanoa: alkusesongista puhuttiin valmennuksen ja pelaajiston erimielisyyksistä, ja joulukuussa manageri José Mourinho saikin lähteä. Puikkoihin hänen tilalleen hyppäsi seuralegenda Ole Gunnar Solskjär. Onnistuvatko Manchesterin punaiset nyt lyömään kotonaan kapuloita rattaisiin Espanjan kentillä tällä kaudella vakuuttavasti jyllänneelle Barcelonalle ja sen suurimmalle tähdelle?

C Moren asiantuntija Mika Väyrynen alleviivasi, että FC Barcelona kulminoituu Messiin.

– Jokaisessa pelin vaiheessa Man Unitedin on pakko ottaa Lionel Messi huomioon. Hän on tällä hetkellä ollut pysäyttämätön La Ligassa ja Champions Leaguessa, Väyrynen painotti.

Illan toisessa koitoksessa Ajax saa Amsterdamissa vastaansa Cristiano Ronaldon tähdittämän Juventuksen. Neljännesvälierissä Ronaldo nosti "Juven" komealla tavalla jatkoon iskemällä toisessa kohtaamisessa Italiassa hattutempun Atletico Madridin verkkoon. Jatkuuko loisto nyt puolivälierissä ja vieraissa? Ajax säväytti neljännesvälierissä pudotettuaan Real Madridin. 

Mestarien liigan ottelut ja studiot tällä viikolla:

Keskiviikko:
Jalkapallostudio klo 21.00 C More Sport 1 ja mtv.fi
Manchester United – FC Barcelona klo 21.45 C More Sport 2
Ajax–Juventus klo 21.55 C More Sport 1

Kaikki Mestarien liigan ottelut suorana ja suomeksi selostettuna vain C Moressa. Lue lisää tästä.

Lue myös:

    Uusimmat