Inter-luotsilta terävä piikki Real Madridille tärkeän huippuottelun alla – ”Se saa minut nauramaan”

2:08
Videolla kuvaa joukkueiden ensimmäisestä kohtaamisesta.

Inter ja Real Madrid kohtaavat keskiviikkona Mestarien liigan huippuottelussa. Interin päävalmentaja Antonio Conte lähettää Espanjan suuntaan napakat terveiset.

MAINOS

Mestarien liiga suorana C Moressa

C More näyttää suorana lähetyksenä joka ikisen Mestarien liigan, Eurooppa-liigan ja La Ligan ottelun!

C Moren sivulle pääset tästä

Kaksi perinteikästä huippuseuraa ottaa keskiviikkoiltana yhteen elintärkeässä kamppailussa. Nihkeästi Mestarien liiga -kautensa aloittaneet Real Madrid ja Inter joutuvat tekemään vielä hartiavoimin töitä päästääkseen lohkovaiheesta jatkopeleihin.

Varsinkin Interin tilanne on tukala. Joukkue on kolmen pelatun ottelun jälkeen koko lohkon viimeisenä, joten Interillä ei ole enää varaa pistemenetyksiin.

– Meille tämä on finaali. Tunnemme seuran historian. Tiedämme, ettei meillä ole muita vaihtoehtoja kuin saada tärkeä tulos. Olemme näyttäneet sen, että pelatessamme hyvin ja keskittyneesti, voimme voittaa tämän ottelun, Conte toteaa Marcan mukaan.

Inter lähtee illan otteluun vain yksi asia mielessään. Voitto.

– Ei ole muita vaihtoehtoja. Meillä on vielä kolme peliä jäljellä ja meidän on saatava vähintään seitsemän pistettä. Tämä on yksi Mestarien liigan haastavimmista lohkoista, mutta olemme näyttäneet edellisissä otteluissa, että ansaitsemme paljon enemmän.

Real Madrid puolestaan matkustaa Italiaan poissaolojen rasittamana. Joukkueen avainpelaajista Sergio Ramos, Karim Benzema ja Federico Valverde ovat loukkaantumisten vuoksi sivussa illan ottelusta. Conte painottaa, ettei Realin kaltaisella suurseuralla ole varaa piiloutua poissaolojen taakse.

– Minusta Real Madrid ei voi itkeä poissaolojensa perään. Heillä on joukkueessa monia hyviä pelaajia. Se, että lehdet kirjoittavat Madridin poissaoloista, saa minut nauramaan, Conte kuittaa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja