Mainos

Courtney Cox paljastaa salaisuuksia Frendit-sarjasta

Näyttelijätär Courtney Cox puhuu Frendit-elokuvasta ja paljastaa suosikkikohtauksensa menestyssarjasta.

Frendit-sarjassa kymmenen vuotta Monica Gelleriä esittänyt Courtney Cox myöntää olevansa kateellinen Sinkkuelämää-sarjan tähdille, jotka ovat jatkaneet hahmojensa tarinaa jo kahdessa elokuvassa.

– Toivon, että olisimme voineet tehdä saman Frendien kanssa. Ongelmana on, että Sinkkuelämää-hahmot pyörivät ympäri Manhattania, mutta frendit pysyivät aina asunnossaan tai kahvilassa.

Cox paljastaa ideoineensa Frendit-leffaa vastanäyttelijänsä ja hyvän ystävänsä Jennifer Anistonin kanssa. Naiset olisivat innostuneita esiintymään elokuvassa, mutta epäilevät suuresti siirtyvätkö ystävykset koskaan valkokankaalle.

– En usko sen tapahtuvan. Haluaisivatko sarjan luojat David Crane ja Marta Kauffman edes kirjoittaa sitä? Heidän täytyisi nimittäin olla mukana projektissa. Monen asian pitäisi olla kohdallaan, jotta se toimisi. Olemme kuitenkin uneksineet siitä, Cox kertoo.

"Kymmenen vuotta sama salaatti"

Cox kertoo Los Angeles Timesin haastattelussa päivittäisistä rituaaleistaan menestyssarjan kuvauksissa.

– Jennifer, Lisa ja minä söimme lounasta yhdessä joka päivä kymmenen vuoden ajan. Ja söimme aina saman Cobb-salaatin. Jennifer kuitenkin lisäili annoksiimme vaikka mitä. Jos joutuu syömään samaa salaattia kymmenen vuotta, sen on parempi olla hyvä salaatti.

Näyttelijätär paljastaa myös suosikkikohtauksensa Frendeissä.

– Kun Monica kosi Chandleria. Asunnossa oli noin 10 000 kynttilää ja hän polvistui nyyhkyttäen. Se oli minulle suuri kohtaus, jossa pääsin tunteilemaan.

Monican hahmo oli erittäin rakas häntä kymmenen vuoden ajan esittäneelle Coxille.

– Pidin siitä, että hän oli kilpailuhenkinen. Suosikkejani ovat tanssi uudenvuodenjuhlissa ja kiitospäivän jalkapallo-ottelu Rossin kanssa.

– Ylipainoisen Monican esittäminen oli aina hyvin vapauttavaa. Odottelin läskipuvussa muiden näyttelijöiden tuloa ja ohjaaja Kevin Bright laittoi Shake Your Groove Thing -kappaleen soimaan. Nappasin donitsin ja aloin tanssia kuin hullu yleisön edessä. Pystyin tekemään mitä vain, kun olin piilossa puvun alla.

(MTV3 Helmi)

Kuvat: WireImage / AOP

Lähde: Los Angeles Times

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.