Columbuksen suomalaiskolmikko on vakuuttanut Jarmo Kekäläisen – "Potentiaali on todella kova"

NHL-seurapomo Kekäläinen arvioi suomalaistrionsa suorituksia:"Nutivaara TOP4-pakkejamme" 6:33

NHL-joukkue Columbus Blue Jacketsissa pelaa tällä hetkellä kolme suomalaista. Kolmikon peliesitykset ovat saaneet Columbus-GM Jarmo Kekäläisen tyytyväiseksi.

Joukkueen kakkosvahtina toimiva Joonas Korpisalo on esiintynyt tolppien välissä erinomaisesti. 24-vuotiaan maalivahdin otteisiin kaivattaisiin pientä tasaisuutta, mutta Kekäläinen pitää Korpisaloa yhtenä liigan lahjakkaimmista maalivahdeista.

– Korpisalo on voittanut paljon pelejä ja on varmasti joitakin pelejä, joista hän haluaa muutaman maalin ottaa takaisin. Pieni epätasaisuus on vaivannut hänen otteitaan lähes koko NHL-uran ajan. Potentiaali on todella kova. Kaverilla on kyllä kykyjä ihan mihin saakka tahansa, Kekäläinen sanoo MTV Sportille.

Kolmatta kauttaan Columbuksen organisaatiossa pelaava Markus Nutivaara on askel askeleelta haalinut itselleen isompaa roolia joukkueensa puolustuksessa. Nutivaara on aloittanut uuden kiekkokauden mainiossa tehotahdissa, sillä 21 ottelussa on syntynyt jo 10 pistettä. Viime kaudella Nutivaara kirjasi 23 täkyä. Nutivaaran kehitys on tehnyt Kekäläiseen suuren vaikutuksen.

– Nutivaara on parantanut tasaisesti koko uransa ajan. Hän on kärkinelikossa meidän pakeista tällä hetkellä ja tärkeä osa meidän puolustusta. Hän on moderni puolustaja, joka liikkuu hyvin, liikuttaa kiekko hyvin ja tukee hyökkäyksiä, Kekäläinen kehuu.

Columbuksen kolmas suomalainen Markus Hännikäinen joutui katsomaan alkukaudesta useamman ottelun katsomosta käsin, mutta nyt 25-vuotias hyökkääjä on tarrautunut tosissaan saamansa näytönpaikkaan ja vakiinnuttanut asemaansa pelaavassa kokoonpanossa.

– Hännikäinen on tehnyt meidän neljännestä ketjusta paljon vahvemman, tasaisemman ja työteliäämmän omalla panoksellaan. Nelosketjumme on tärkeä osa meidän hyökkäystä ja koko palapeliä. Hännikäisen ketju on pelannut erittäin hyvin viime aikoina ja ollut todellakin tärkeä osa meidän muutamia voittoja, Kekäläinen hehkuttaa.

Lue myös:

    Uusimmat