Colorado Avalanche hankki pisteniekan ja maailmanmestarin – Mikko Rantasen joukoilta isoja liikkeitä

Colorado Avalanche on hankkinut jääkiekon NHL:n kaupoissa riveihinsä Casey Mittelstadtin ja Sean Walkerin. Kaupat on vahvistettu NHL:n verkkosivuilla.

Casey Mittelstadt siirtyy Buffalo Sabresista Colorado Avalancheen ja Bowen Byram puolestaan Avalanchesta Sabresiin.

Avalanche on tehnyt lisäksi merkittävät vaihtokaupat Philadelphia Flyersin kanssa. Sean Walker siirtyy Avalancheen ja Ryan Johansen Flyersiin. Avalanche saa myös Flyersilta viidennen kierroksen varausvuoron vuonna 2026, Flyers puolestaan Avalanchelta ensimmäisen kierroksen top10-suojatun varausvuoron 2025.

Sabresin pistetykki

Yhdysvaltalaishyökkääjä Mittelstadt on takonut tällä kaudella Sabresista eniten tehopisteitä, 47 pinnaa 62 peliin. Kanadalaispuolustaja Byram on koonnut Avalanchessa tällä sesongilla 55 pelissä 20 paunaa.

Kevään 2021 maailmanmestari, kanadalaispuolustaja Walker on naputellut kauden 63 peliin Flyersissa 22 pistettä. Kanadalaishyökkääjä Johansenin saldo Avalanchessa on 23 paunaa 63 matsiin.

Avalanchea edustavat suomalaisista hyökkääjät Mikko Rantanen, Artturi Lehkonen ja Joel Kiviranta sekä maalivahti Justus Annunen. Flyersin rosteri sisältää suomalaispuolustaja Rasmus Ristolaisen, ja Sabresissa pelaavat maalivahti Ukko-Pekka Luukkonen sekä puolustaja Henri Jokiharju.

Lue myös:

    Uusimmat