Cody Fisher, 23, puukotettu kuoliaaksi tanssilattialla – pelaajan perhe murtui

23-vuotias jalkapalloilija Cody Fisher on puukotettu kuoliaaksi birminghamilaisessa yökerhossa, useat tiedotusvälineet Britanniassa kertovat.

Englantilaista alasarjaseura Stratford Townia edustanut jalkapalloilija Fisher oli ollut viettämässä iltaa ystäviensä kanssa Crane-yökerhossa Birminghamissa maanantaina 26. joulukuuta, kun kun hänen elämänsä päättyi raa’alla tavalla. Joukko muita ihmisiä oli lähestynyt Fisheriä, ja tanssilattialla ollutta pelaajaa puukotettiin useita kertoja, Sky News raportoi.

Fisheriä ei pystytty yrityksistä huolimatta pelastamaan, vaan hänet julistettiin kuoliaaksi noin puoli tuntia myöhemmin.

Poliisi on käynnistänyt tapauksesta murhatutkinnan, ja pidätyksiä on tehty jo useita. Kolme on pidätetty epäiltynä murhasta ja neljä epäillystä avustuksesta.

Poliisin mukaan yökerhossa oli ollut puukotuksen aikana satoja ihmisiä.

"Mursivat sydämemme"

Stratford Townin puheenjohtaja Jed McCrory sanoi "kaikkien olevan järkyttyneitä uutisesta". Hän kuvaili Fisheriä "lahjakkaaksi jalkapalloilijaksi" ja "upeaksi nuoreksi mieheksi".

Fisherin perheen tiedotteessa kerrottiin puukottaneiden "murtaneen sydämemme" ja pyydettiin yksityisyyttä sekä kunnioitusta.

Birmingham Cityn akatemiaan aiemmin kuulunut Fisher toimi myös valmentajana. Hänen edustamansa Stratford Town pelasi Southern Leaguessa, joka muodostaa yhdessä Northern Premier Leaguen ja Isthmian Leaguen kanssa Englannin seitsemänneksi ja kahdeksanneksi korkeimmat sarjatasot.

Englannin toiseksi korkeimmalla sarjatasolla Mestaruussarjassa pelaava Birmingham City kertoi pitävänsä tänään perjantaina minuutin hiljaisen hetken Fisherille ennen Hull Cityä vastaan pelattavaa ottelua.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja