Poliisi julkaisi tiedotteen Cristiano Ronaldosta – kyseessä törkeä temppu fanille

8:26
Tulosruutu: Cristiano Ronaldon edustama Manchester United kärsi lauantaina nöyryyttävän 0–4-tappion Brentfordille.

Merseysiden poliisi on antanut Manchester Unitedin jalkapallotähdelle Cristiano Ronaldolle huomautuksen, kertoo muun muassa Sky.

Huomautus koskee Ronaldon tekoa 9. huhtikuuta pelatun Valioliiga-ottelun jälkeen. Everton voitti tuolloin Goodison Parkilla Manchester Unitedin 1–0, ja Ronaldo läimäisi ottelun päätyttyä 14-vuotiaan fanin puhelimen maahan. Tapahtuneesta julkaistiin sosiaalisessa mediassa myös videokuvaa.

Tapausta pui julkisesti myös Sarah Kelly, jonka 14-vuotiaan pojan Jake Hardingin puhelimen Ronaldo löi maahan. Liverpool Echon haastatteleman Kellyn mukaan Ronaldo pahoinpiteli autistista ja motoristen toimintojen koordinaatiohäiriöstä kärsivää Jakea ruhjomalla tämän kättä läimäisyllään. Kelly myös jakoi kuvamateriaalia, jossa pojan käsi näytti olleen mustelmilla.

Merseysiden poliisi otti tapauksen tutkittavakseen, ja nyt reilut neljä kuukautta myöhemmin poliisi kertoo 37-vuotiaan miehen eli Ronaldon saaneen huomautuksen.

Poliisi kertoi tiedotteessa, että miestä on haastateltu pahoinpitelysyytöksien tiimoilta ja asia on saatu päätökseen.

Huomautus ei ole rikostuomio, vaan toimii enemmänkin muodollisena varoituksena, jota voidaan käyttää todisteena huonosta toiminnasta, jos henkilö on myöhemmin oikeudessa rikokseen liittyen.

Saadakseen huomautuksen henkilön on myönnettävä syyllisyytensä ja suostuttava huomautuksen saamiseen.

Ronaldo pahoitteli tunnepurkautustaan huhtikuussa sosiaalisessa mediassa tuoreeltaan välikohtauksen jälkeen.

– Ei ole koskaan helppoa tunteiden kanssa vaikeina hetkinä. Silti, meidän on aina oltava kunnioittavia, kärsivällisiä ja esimerkin näyttäjiä nuorille, jotka rakastavat tätä kaunista peliä. Pyydän anteeksi purkaustani, ja mikäli mahdollista, haluaisin kutsua tämän fanin katsomaan ottelua (Unitedin kotikentällä) Old Traffordilla reilun pelin hengessä, Ronaldo kirjoitti. 

Maailman parhaisiin jalkapalloilijoihin lukeutunut portugalilainen Ronaldo on ollut viime aikoina tiuhaan otsikoissa väitteistä koskien tulehtunutta ilmapiiriä Manchester Unitedissa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja