Cockfishing on deittailun uusi mauton trendi – tästä siinä on kyse

Nykydeittailun moraalisäännöt repivät ja raastavat 8:52
Nykydeittailun nykysäännöt repivät ja raastavat.

Joidenkin miesten toiveista huolimatta cockfishing tuskin edesauttaa saamaan suurta suosiota deittailumaailmassa.

Deittiapplikaatioiden myötä tapailuun on ilmaantunut uusia termejä ja ilmiöitä. Ghostaaminen on useimmille tuttu termi ja se tarkoittaa deitin katoamista kuin tuhka tuuleen niin, ettei tämä enää vastaa yhteydenottoihin.

Catfishing tai kalastelu on samojen sarjaviestien kautta aloitteiden tekemistä mahdollisimman monelle potentiaaliselle henkilölle – jopa täysin keksityn identiteetin turvin. Nyt etenkin Britanniassa leviää uusi ilmiö, cockfishing, josta kirjoittavat Metro ja The Sun.

Muokattuja kuvia tai optisia illuusioita 

Ilmiö on yksinkertainen: miehet lähettävät deiteilleen kuvia peniksistään – tosin kuvauksen kohde näyttää oikeaa kokoaan isommalta. Kuvia on saatettu muokata tai ne muodostavat optisia illuusioita, jotka eivät vastaa penisten oikeaa kokoa. Tämä saattaa aiheuttaa kiusallisia väärinkäsityksiä. 

Peniskuvien lähettämisessä on muutoinkin yksi tärkeä sääntö: ne ovat ok vain silloin, kun vastaanottaja haluaa saada kuvan ja siihen on kysytty lupa. Muutoin on turhaa olettaa, että vastaanottaja olisi kuvasta kiinnostunut, oli hän sitten identifioinut itsensä minkä sukupuolen edustajaksi tahansa. 

Lähteet: The SunMetro

Lue myös:

    Uusimmat