Mainos

CNN: Viisi häiritsevää yksityiskohtaa opettajansa sieppaaman teinitytön tapauksessa

Oppilaansa kaapannut 50-vuotias opettaja oli muun muassa nostanut ison lainan ennen sieppausta, kertoo uutiskanava CNN.

Tennesseeläistä Tad Cumminsia syytetään 15-vuotiaan tytön sieppaamisesta. Mies ja tyttö olivat kateissa lähes 40 päivää ennen kuin heidät löydettiin metsämökistä Kaliforniasta.

CNN listaa viisi asiaa, jotka viittaavat tutkijoiden mukaan siihen, että mies valmisteli tekoaan huolellisesti.

1. Auto

13. maaliskuuta opettaja Tad Cummins sanoi vaimolleen lainaavansa tämän autoa, koska hän oli menossa työhaastatteluun. Vaimo kertoo tulleensa myöhemmin kotiin ja löytäneensä mieheltä lappusen, jossa mies sanoi menneensä "selvittämään päätänsä" ja pyysi vaimoa olemaan ottamatta poliisin yhteyttä. Selvitysten mukaan mitään työhaastattelua ei ollut.

2. Laina

Ennen sieppausta Tad Cummins oli väärentänyt tietoja saadakseen 4 500 dollarin (reilut 4 000 euroa) lainan. Vaimon mukaan mies oli hakenut lainaa, jotta perhe selviäisi taloudellisesti ajasta, jolloin mies oli ilman töitä. Hänet oli erotettu virasta, koska hänen epäiltiin epäsopivasta käytöksestä oppilastaan kohtaan. Vaimo kertoi, että miehen kadottua olivat myös rahat hävinneet. Lisäksi oli hävinnyt kaksi asetta, vaatteita sekä hygieniatarvikkeita.

3. Lääkkeet

Cummins oli hakenut kaksi erää erektiolääkkeitä ennen katoamistaan. Vaimo kertoi miehellä olevan ennestään resepti Cialis-nimiseen lääkkeeseen.

4. Motellihuone

Poliisi selvitti, että Cummins oli varannut omalla nimellään motellihuoneita Oklahoman osavaltiosta. Motellien henkilökunnan mukaan huoneissa oli vain yksi sänky.

5. Ostokset

Cummins sekä tyttö kävivät Wal-Mart -tavaratalossa Oklahomassa. Mies oli ostanut naisten karvanpoistohöyliä, suklaata sekä liukastevoidetta.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.