Clueless-elokuva täyttää 25 – Alicia Silverstone muistelee edesmennyttä Brittany Murphya: "Hän oli todella suloinen"

Muistatko vielä Clueless-hittielokuvan? Teinielokuvan ensi-illasta tulee kuluneeksi 25 vuotta!

Kaikkien teinielokuvien äiti Clueless juhlii tänä vuonna 25. syntymäpäiväänsä. Elokuva nosti monia nuoria näyttelijöitä tähdiksi.

Pääroolia, Cher Horowitzia näyttelevästä Alicia Silverstonesta, 43, tuli teinien idoli ja rakastettu Hollywood-tähti. Myöhemmin Silverstone näytteli muun muassa Batman & Robin -elokuvassa. 

Tai Frasieria elokuvassa näyttellyt Brittany Murphy kuoli yllättäen joulukuussa 2009 lääkkeiden yliannostukseen vain 32-vuotiaana. Silverstone muisteli edesmennyttä näyttelijäkollegaa Voguen haastattelussa.

– Muistan ajatelleeni, että hän oli täydellinen rooliin. En muista, montako tyttöä tuli koekuvauksiin Tain roolia varten, mutta muistan, että Brittany oli todella suloinen, Silverstone muistelee ensi kohtaamistaan Murphyn kanssa. 

Vaikka elokuvassa seurattiin nuorten elämää, Murphy oli kuvausten aikana yksi ainoista teineistä. 

– Muistan, että hänen äitinsä oli paljon kuvauksissa. Toin äitini mukaan ja vietimme aikaa yhdessä. Meillä ei ollut hajuakaan, että teimme hittielokuvaa.

Silverstonen rakkaudenkohdetta Joshia elokuvassa näytteli Paul Rudd, 46. Näyttelijä onnistui luomaan Cluelessin jälkeen loistavan Hollywood-uran. Hän on näytellyt muun muassa Marvelin Ant man -elokuvassa. Hänet muistetaan myös Frendeistä Phoeben poikaystävänä.

Lue myös:

    Uusimmat