Mainos

Clintonia vastaan uusia seksisyytöksiä

Presidentti Bill Clinton ei näytä pääsevän eroon seksisyytöksistä. Nyt hänen väitetään olleen intiimeissä väleissä Valkoisessa talossa työskennelleen nuoren naisen kanssa.

Clinton kiirehti tänään kiistämään väitteen lehdistöedustaja Mike McCurryn välityksellä. McCurry tyrmäsi samalla syytöksen, jonka mukaan Clinton olisi kehottanut Monica Lewinskyä myös muuttamaan todistajanlausuntoaan tapahtuneesta.

-Presidentti on hyvin loukkaantunut väitteistä. Hänellä ei ole ollut sopimatonta suhdetta kyseiseen naiseen ja hän on myös alusta lähtien tehnyt selväksi, että kaikkien todistajanlausuntojen pitää olla totuudenmukaisia, McCurry sanoi.

Tuorein syytös Clintonia vastaan tuli julkisuuteen monien mutkien kautta. Tuolloin 19-vuotias Monica Lewinsky aloitti kesällä 1995 työskentelyn Valkoisessa talossa vapaaehtoisena avustajana. Siirryttyään myöhemmin puolustusministeriöön Lewinsky kertoi toiselle Clintonin entiselle avustajalle Linda Trippille suhteestaan presidenttiin. Tripp nauhoitti mm. monta puhelinkeskustelua, joissa Lewinsky kertoi yksityiskohtaisesti puolisentoista vuotta kestäneestä suhteestaan presidenttiin. Clintonin omat asianajajat syyttävät puolestaan Trippiä valehtelusta.
(STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.