CLA Shooting Brake Suomen markkinoille maaliskuussa

Mercedeksen mallisto laajenee uudella Shooting Brake -farmarilla, kun saksalaisvalmistaja esittelee uuden CLA Shooting Braken.

Malli on neliovista CLA-versiota monikäyttöisempi ja tarjoaa perusasennossa 495 litran tavaratilan. Takapenkit kaadettaessa tila laajenee 1354 litraan. Takapenkillä on 40 milliä neliovista enemmän pääntilaa ja myös takapenkille kulku on samalla helpottunut.

Lanseerausvaiheessa mallisto koostuu kahdesta dieselistä ja kolmesta bensiinimoottorista. Tehoiltaan dieselit asettuvat lukemiin 100 ja 130 kW (136 ja 177 hv), ja bensiinimallit välille 90–155 kW (122–211 hv), joista tehokkain on saatavissa myös nelivetoisena. Keväällä mallisto täydentyy 360-hevosvoimaisella CLA 45 AMG 4Matic -mallilla.

Shooting Braken varusteluvaihtoehdot poikkeavat hieman muista A- ja CLA-malleista. Varustevarsiot ovat Urban, AMG Line ja täysin uutena vaihtoehtona lanseerausvaiheessa tarjolla oleva OrangeArt Edition -varustelu. Viimeisin on nimensä mukaisesti varustettu oranssein tehostein niin auton ulko- kuin sisäpuolellakin esimerkiksi vanteissa ja urheiluistuimien tikkauksissa.

Kaikkien mallien vakiovarusteluun kuuluu peräänajokolareita vähentävä Collision Prevention Assist Plus -törmäyksenestoavustin sekä Attention Assist -vireystila-avustin. Lisävarustelistalta löytyy esimerkiksi kaistanvalvontapaketti, Park Assist -pysäköintiavustin sekä Distronic Plus -etäisyysavustin.

Uuden CLA Shooting Braken hinnat alkavat Suomessa 35 745 eurosta.

Lue myös:

    Uusimmat