Christoffer Strandberg muistelee Putous-matkaansa somessa – herkistyy ohjelman kulisseissa kuvatulla videolla

Putouksessa näyttelijänä ja juontaja toiminut Christoffer Strandberg muistelee Putous-matkaansa somessa. Hän jakoi Putous-aiheisia kuvia ja videoita vuosien varrelta.  

MTV Uutiset kertoi keskiviikkoaamuna, että Christoffer Strandbergia ei nähdä Putouksen juontajana ohjelman seuraavalla, tammikuussa alkavalla 15. kaudella. Juontajana suosikkiohjelman kahdella viimeisimmällä kaudella toiminut Strandberg kertoo, että nyt on tullut aika jättää suuret saappaat seuraavalle ja aloittaa elämässä täysin uusi kappale.

Mies muistelee Instagramissa rakasta Putous-matkaansa. 

Jos et näe päivitystä, voit katsoa sen täältä!

– Putous 2018-2022. On hyvästien aika. Ja vaikka välittömästi iskee ikävä, tiedän että olen tehnyt oikean päätöksen. Minun on aika ottaa seuraava askel. Rakas Putous, annoit paikan ja tilaisuuden näyttää kuka olen suurelle yleisölle. Opetit minulle niin paljon tv:stä, tekemisestä, Suomesta ja itsestäni. Nyt on kuitenkin aika ottaa kaikki tuo oppi, inspiraatio ja itsevarmuus minkä sain ja tehdä mitä sydän käskee, Strandberg kirjoittaa. 

Hän on jakanut Instagramissa videon aivan ensimmäiseltä Putous-kaudeltaan sekä kuvia vuosien varrelta. Viimeisessä videossa hän herkistyy Putouksen kulisseissa kuvatulla videolla, kun hänen juontamansa viimeinen Putous-kausi on saatu purkkiin. 

– Se oli siinä, kymmenen viikkoa, kymmenen viikkoa, samassa mies herkistyy. 

– Noni en poista tätä, vaan pidän tämän. Sydämellä ollaan tehty ja olen nauttinut jokaisesta hetkestä. Paljon työtä ja paljon oppimista, mutta tämä on tuntunut niin hyvältä. Strandberg summaa. 

– Eka video kuvastaa minun fiilistä juuri ennen ekaa kautta ja vika video on kuvattu viimeisen lähetyksen jälkeen (2021) kuvastaa pitkälti minun fiilistä just nyt. Pelkkää rakkautta kaikille syyllisille tähän ainutkertaiseen matkaan, Strandberg päättää päivityksensä. 

Hän on saanut päivitykseensä useita kommentteja. 

– Olet ollut niin paras sekä näyttelijänä että juontajana. Kuka kumma pystyy täyttää sinun saappaat? Iloa ja intoa uusiin kuvioihin, eräs hänen seuraajansa kommentoi. 

– Putouksen kautta tulit ainakin minulle tutuksi. Ja onneksi, sillä sinussa on jotain spesiaalia ja aitoa. Kiitos näistä vuosista ja eteenpäin elävä mieli, toinen komppaa. 

Uusi juontaja ja uudet näyttelijät julkistetaan pian!

MTV:n vastaava tuottaja Marjukka Laurila kertoo, että Putouksen uusi juontaja tullaan pitämään vielä salassa muutaman viikon ajan. Hänet ja kauden uudet näyttelijät tullaan paljastamaan yleisölle 12. joulukuuta Putouksen pressitilaisuudessa. MTV Uutiset Live näyttää tilaisuuden suorana lähetyksenä.

– Putouksen dna:han kuuluu uudistuminen ja yllätyksellisyys. Ohjelman esiintyjät ovat yksi osa tätä uudistumista jokaisella kaudella, Laurila perustelee. 

Koko Putouksen historian ajan juontajalla on ollut tärkeä rooli muuallakin kuin itse juontamisessa. Juontaja on paitsi näyttelijöiden tuki ja turva, myös eräänlainen mentori heille. 

– Juontajalta vaaditaan tarkkaa pelisilmää, heittäytymistä ja toisaalta myös sitä, että hän tarjoaa näyttelijöillemme tilaisuuden loistaa, Laurila listaa.

Putousta on tehty nyt 14 kautta ja tammikuussa 2023 alkava kausi on ohjelman 15. kausi. Ohjelma on pysynyt ajassa kiinni ja pystynyt uudistumaan joka kausi. Sen vuoksi se on säilyttänyt paikkansa katsojien suosikkina. 

– Kuten Putoukseen kuuluu, uudella kaudella nähdään sekä tuttuja suosikkiosioita että jännittäviä uusia juttuja! Pidetään ne vielä yllätyksenä katsojille ja Putous-faneille. 

Kaudella nähdään kuusi näyttelijää, joiden joukossa on sekä vanhoja Putous-konkareita että debytoivia uusia tähtiä. 

– Tälläkin kertaa uusi kokoonpano pitää mukanaan niin tutumpia kasvoja kuin tuoreempia ammattilaisiakin. Luvassa on taiturimaista komiikkaa, yllätyksiä ja heittäytymistä putousmaiseen tyyliin, Laurila vihjaa. 

Putous 21. tammikuuta alkaen MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla!

Lue myös:

    Uusimmat