Putous Allstarsin juontaja Joonas Nordman muistelee suorien lähetysten hulvattominta hetkeä: "Kyllähän tuollaiset tilanteet ovat parhaita"

3:26
Katso tästä huvittava sketsi, jossa Joonas Nordmanin asustus petti.

Joonas Nordman myöntää jännittäneensä pestiä Putous Allstarsin juontajana.

Putous Allstars tuli päätökseensä neljännen ja viimeisen suoran lähetyksensä jälkeen lauantaina 10. lokakuuta. Tuotantokausi oli vahvasti linkitetty hyväntekeväisyyteen ja ohjelmassa kerättiin varoja Pelastakaa Lapset ry:lle. Neljän suoran lähetyksen aikan kerättiin yli 230 000 euroa järjestölle. 

Ohjelman juontajana toiminut Joonas Nordman iloitsee erityisesti lahjoitussummasta, joka tuotantokauden aikana saatiin kerättyä, kuin myös muutenkin onnistuneesta tuotannosta. 

– Hieno fiilis. Mielestäni tämä konsepti kyllä toimi. Oli sen väärti, että tämä tehtiin. 

Erityisesti Nordmanille jäävät mieleen tuotantokaudelta hetket, joita kukaan ei osannut ennustaa etukäteen. Kuten esimerkiksi sketsiä, jossa Nordman esitti pirua, ja näyttelijän ikäväksi hänen pirunsarvensa putoilivat pitkin sketsiä. Tilanne sai sekä näyttelijät että katsojat hämmentymään sekä repeilemään. 

– Kyllähän tuollaiset tilanteet ovat parhaita. Kaikki sellainen, mihin ei voi valmistautua tai mitä ei voi harjoitella, mikä sitten tapahtuu siinä suorassa, niin se on kyllä parasta. 

Nordman on nähty juontajatöissä ennenkin, mutta kyseessä oli ensimmäinen kerta, kun mies otti vastaan Putouksen juontajan pestin. Näyttelijä myöntää, että tehtävä jännitti häntä kovasti ensimmäisellä viikolla, mutta lähti kuitenkin pian sen jälkeen sujumaan luontevasti. 

Koronatilanteesta johtuen Putous Allstarsissa oli käytössä erilaisia erikoisjärjestelyitä, joilla varmistettiin tuotannon sekä yleisön turvallisuus. Yleisöä oli suorissa lähetyksissä paikalla rajattu määrä sekä jokaisella katsojalla oli lähetyksen aikana studiossa maski kasvoillaan. Nordman iloitsee, että ihmiset löysivät ohjelmasta iloa korona-aikana, joka on voinut olla monille vaikea sekä pelottavakin. Lisäksi hän kiittelee kaikkia, jotka tekivät ohjelman myötä lahjoituksen Pelastakaa Lapset ry:lle. 

– Voi olla, että jos tämä olisi jonain muuna aikana järjestetty, niin kerätty summa ei ehkä olisi ollut näin iso. Ihmiset selvästi olivat hereillä ja tietoisia siitä, mitä nyt tapahtuu. 

Putous Allstars -jaksot löydät mtv-palvelusta!

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja