Putouksen juontaja vaihtuu – tämä nainen astuu puikkoihin!

Putous-kauden juontaja ja näyttelijät julkistettiin – mukana uusia ja vanhoja kasvoja 17:24
Katso videolta, miltä näyttää Putouksen esiintyjäkaarti tulevalla kaudella!

15. tuotantokaudella Putouksen juontajaksi hyppää Niina Lahtinen.

MTV Uutiset kertoi marraskuussa, että Putouksen juontaja vaihtuu ohjelman seuraavalla, tammikuussa alkavalla 15. kaudella. Kahden edellisen kauden ajan ohjelmaa on luotsannut Christoffer Strandberg, ja tulevalla kaudella tämän saappaisiin hyppää näyttelijä Niina Lahtinen.

Aikaisemmin kolmen vuoden ajan Putouksen ohjaajana ja vastaavana käsikirjoittajana toiminut Lahtinen kertoo MTV Uutisille suuntaavansa kohti uutta pestiään jännittävin ja odottavaisin tunnelmin. Kyseessä on ensimmäinen kerta, kun hän juontaa Putouksen kaltaista show'ta.

– Jännittävää tehdä Putousta uudessa roolissa, mutta luotan täysin tiimiin ympärilläni, että he auttavat tekemään tästä parhaan mahdollisen show'n, hän hymyilee.

Kun Lahtiselle tarjottiin paikkaa Putouksen juontajana, joutui hän hetken aikaa pohtimaan mitä vastaisi. Lopetettuaan aikoinaan kolmen vuoden jälkeen ohjelman ohjaajana ja vastaavana käsikirjoittajana hän oli ajatellut Putous-uransa olevan taputeltu.

– Se on kuitenkin aika raskas ohjelma tehdä. Siinä pitää joka viikko pyöräyttää puolentoista tunnin show. Se vaatii paljon, hän sanoo.

– Mutta sitten kun juttelin Putous-ohjaaja Antti-Tuomas Heikkisen kanssa, niin minulle valkeni, että kyllä minä haluan lähteä tekemään tätä, Lahtinen kertaa.

Lahtinen uskoo aikaisemman Putous-kokemuksensa auttavan häntä ymmärtämään paremmin muun muassa ohjelman kokonaisrytmiä ja sitä, mikä hänen oma paikkansa Putous-koneistossa on.

– Mutta kyllä minä luotan pitkälti ohjaajaan. Se tulee varmaan siitä, että olen itse ohjannut Putousta, niin minulla on selvä käsitys, että ohjaaja on se ihminen, jolla on visio ohjelmasta, hän pohtii.

Lahtinen pohtii, että hänen täytyy juontaa Putousta omalla tavallaan. Hän kehuu kuitenkin edeltäjänsä Strandbergin positiivista, läsnäolevaa ja kannustavaa asennetta.

–Toivon, että itseltänikin löytyy näitä ominaisuuksia tosipaikan tullen, hän toteaa.

Putous 21. tammikuuta alkaen MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla!

Lue myös:

    Uusimmat