Chisu ja Jori Sjöroos perustivat duon – yhteistyön jälki kuuluu Muumilaaksossa

Muumilaakso päivitettiin uudelle vuosituhannelle 1:43
Chisun ja Jori Sjöroosin Roosberg-duon musiikkia kuullaan uuden Muumilaakso-sarjan soundtrackilla.

Pop-tähti Chisu ja sekä soolouraltaan että ansioistaan PMMP-yhtyeen hovituottajana tunnettu Jori Sjöroos ovat perustaneet duon.

Kaikki jättisuosiota vuonna 2013 päättyneen uransa loppuun asti nauttineen PMMP:n studioalbumit tuottanut sekä yhtyeen kappaleita säveltänyt Jori Sjöroos, 42, on mukana uudessa Muumilaakso-sarjassa laulajatähti Chisun kanssa.

Sjöroos ja Chisu, oikealta nimeltään Christel Sundberg, 37, ovat perustaneet duon nimeltä Roosberg. Kaksikon ensimmäinen yhteinen kappale The Author on mukana tänä keväänä julkaistavalla Moominvalley-soundtrackilla.

– Tämä on ensimmäinen yhdessä tehty kappale ja ensimmäinen yhteistyö ylipäätään. Tekeminen oli helppoa, sillä molemmat omaamme samankaltaisen musiikillisen estetiikan säveltäjinä ja tuottajina, kaksikko kommentoi tiedotteessa.

– The Author viittaa itse Tove Janssoniin ja teksti kehoittaa kuulijaansa kirjoittamaan itse oman tarinansa.

Muumilaakso-animaatiosarjan soundtrackilla on mukana musiikkia myös kansainvälisiltä artisteilta kuten brittitähti Tom Odell, ruotsalainen folk-duo First Aid Kit, islantilaislaulaja Emilíana Torrini ja tanskalaisartisti .

Suomalaisväriä soundtrackilla edustaa Sjöroosin ja Chisun Roosberg-duon lisäksi Alma.

Jori Sjöroos julkaisi tänään myös uuden soolosinglen Sadboi.

Lue myös:

    Uusimmat