Cheryl Cole naimisiin – intiimit häät paratiisisaarella

Cheryl Cole onnistui salaamaan häänsä jopa sukulaisiltaan.

Brittilaulaja ja X Factor -tuomari Cheryl Cole on mennyt naimisiin ranskalaisen miehensä Jean-Bernard Fernandez-Versinin kanssa viime viikolla, kertoo Daily Mirror.

Lehden mukaan häät järjestetiin Karibialla upealla Mustiquen saarella, vain neljän häävieraan läsnäollessa. Häiden pieni koko ei kuitenkaan estänyt pariskuntaa laittamaan kunnolla rahaa palamaan elämänsä tärkeimpänä päivänä.

Esimerkiksi Jean-Bernardin Cherylille ostamien kihla- ja vihkisormusten arvoksi arvellaan lähes 380 000 euroa. Häät pidettiin Macaroni Beachilla, jossa yksi parhaista huviloista maksaa 14 000 euroa yöltä.

Lisäksi pariskunta ja heidän neljä vierastaan matkustivat saarelle ensin ykkösluokassa ja sitten yksityiskoneella. Matkoille hintaa tuli lehden mukaan kaikkiaan noin 80 000 euroa.

Cheryl piti häänsä etukäteen visusti salassa, ja vahvisti tiedon naimisiin menosta vasta eilen maanantaina illalla.

– Lopettaakseni spekulaatiot haluan jakaa iloiset uutiseni. Minä ja Jean-Bernard menimme naimisiin 7. heinäkuuta. Olemme hyvin onnellisia ja innostuneita aloittamaan elämämme yhdessä, hän kirjoitti Instagramissaan julkaisemansa sormuskuvan yhteydessä.


Poptähden isäpuoli Anthony Leighton paljastaa Daily Mirrorille, että häistä eivät tiennyt etukäteen edes perheen useimmat läheiset sukulaiset.

Cheryl Cole on ollut naimisissa kerran aiemmin, entisen miehensä jalkapalloilija Ashley Colen kanssa.

Lue myös:

    Uusimmat