Cheek salaperäisenä – kiistää huhut yhteiskiertueesta Elastisen kanssa: "Rento vuosi tulossa"

Räppäritähti kertoo MTV.fille, että ensi vuodesta on tulossa rauhallinen, mutta silti jotain on tapahtumassa.

Hiphop-tähti Cheek eli Jare Tiihonen saapui keskiviikkoiltana Westerback-koruliikkeen avajaisiin Helsingin ydinkeskustassa.

Räppärin elämäkertakirja JHT – Musta lammas (Otava) julkaistiin syksyllä.

– Tiesin, mitä odottaa. Hyvä vaan, että tulee puhetta. Jengi tietää, että kirja on julkaistu. Ei se valtava kiinnostus yllättänyt, Cheek kommentoi kirjasta nousseita otsikoita ja julkisuusrumbaa.

– Olen tässä pari haastattelua tehnyt ja tajusin, että ei tässä ihmeempää kuulu. Kirjajuttu pyörii omalla painollaan ja sen kautta on tiedossa jotain tapahtumia, jotain nimmarinjakotapahtumia on ohjelmassa.

Cheek julkaisi alkusyksyllä All Good Everything -singlen.

– Varmaan tässä jossain vaiheessa tulee jotain uutta. Ehkä tänä vuonna vielä saatan kehittää jonkun uuden ajatuksen, mutta en osaa sanoa siitä vielä mitään tarkkaa.

Voisiko räppäri julkaista yllätysvetona joulubiisin?

– Ei sentään! Olen miettinyt varmaan viimeiset kymmenen vuotta, että millainen olisi hyvä joulubiisi. En ole vieläkään keksinyt sitä, hyväntuulinen Cheek sanoo nauraen.

Seiska uutisoi hiljattain, että Cheek ja Elastinen aloittaisivat tammikuussa koko Suomen kattavan yhteiskiertueen.

– Siellä luki niin, mutta se ei pidä paikkaansa. Siis se, että aloittaisimme tammikuussa yhteiskiertueen, ei pidä paikkaansa. Se, mitä siellä luki, ei pidä paikkaansa, Cheek vastaa salaperäisesti ja kieltäytyy paljastamasta salaperäisyyden syytä.

– Kaikki ajallaan. Ensi vuodesta on tulossa tosi rento. Erikoisen rauhallinen. Sen voin sanoa, että täysin en tule pysymään poissa. Muutama juttu on niin sanotusti päällä.


Lue myös:

    Uusimmat