Charles Leclerc säikähti näkemäänsä videota: käveli kaikessa rauhassa radalta Lewis Hamiltonin syöksyessä vesiliirrossa kohti

Ferrari-kuski Charles Leclerc kertoo olleensa yllättynyt fanin hänelle näyttämästä videosta, jossa hän käveli pois Saksan F1-kisan keskeytyspaikaltaan täysin tietämättä Lewis Hamiltonin ulosajon aiheuttamasta vaaratilanteesta.

MAINOS

Koko F1-kausi C Morella!

Unkarin GP suorana 1.-4.8.
Pe: 1. harjoitukset klo 11.55,
2. harjoitukset klo 15.55
La: 3. harjoitukset klo 12.55, aika-ajot klo 15.55, ennakkotunnelmat klo 15.00
Su: Unkarin GP klo 16.05, ennakkotunnelmat klo 15.00

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa

Leclerc jätti monen muun kuskin tavoin autonsa Hockenheimin radan viimeisen mutkan ulosmenoalueelle, kun viime sunnuntain sade aiheutti lukuisia ulosajoja samassa kohdassa.

Tilanteessa nuori monacolainen poistui paikalta rauhassa kävellen ja vilkutellen yleisölle juuri, kun Mercedeksen Lewis Hamilton ajoi ulos samassa mutkassa. Leclercin onni oli, että hän oli juuri ehtinyt poistua autonsa luota pienen matkan päähän eikä jäänyt luisussa olleen kilpakumppaninsa alle.

Tapaus näkyi parhaiten fanin katsomosta kuvaamasta videosta, jonka myös Leclerc myöhemmin näki.

– Se yllätti minut, koska minulla ei ollut minkäänlaista tietoa, että Lewis on ajanut ulos sillä välin, kun olin kävelemässä soralla, Leclerc hämmästeli RaceFans-sivuston mukaan.

(juttu jatkuu videon jälkeen)

Alueella liehuivat keltaiset liput, mutta sateen osuminen juuri kolmossektoriin yllätti monet kuskit.

– Luulen hänen (Hamiltonin) kuulleen radiossa, että olin ulkona viimeisissä mutkissa, mutta siinä kohtaa oli satanut, joten kuivan kelin renkaat olivat todella, todella liukkaat eli tuskin kukaan olisi voinut siinä tehdä mitään paremmin, Leclerc pohtii.

Lue myös:

    Uusimmat