Hämmästyttävä video Charles Leclercista: ajoi Ferrariaan yhdellä kädellä pitäessään samalla autoaan kasassa!

Charles Leclerc osasi odottaa rangaistusta Japanin GP:ssä nähtyään videota ajamisestaan kisan jälkeen. Monacolainen yritti myös kaikkensa pitää hajonnutta autoaan kasassa. 

MAINOS

Koko F1-kausi C Morella!

Meksikon GP suorana 25.-27.10.
Pe: 1. harjoitukset klo 17.55, 2. harjoitukset klo 21.55
La: 3. harjoitukset klo 17.55, aika-ajot klo 20.55, ennakkotunnelmat klo 20.00
Su: Meksikon GP klo 21.05, ennakkotunnelmat klo 20.05

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa

Leclercille lätkäistiin Japanin F1-kisan jälkeen yhteensä 15 sekunnin aikarangaistus. Se oli seurausta kolaroinnista Max Verstappenin kanssa ja vaurioituneella autolla ajamisesta

Leclerc putosi rangaistuksen myötä yhden pykälän seitsemänneksi. 

– Itse asiassa odotin rangaistusta, kun näin videot tuomariston huoneessa. Olisi ollut väärin selvitä tuosta ilman rangaistusta, Leclerc kommentoi RaceFans-sivustolle torstaina Meksikon GP:n yhteydessä. 

Leclerc sanoi, ettei hän ollut varma autonsa vaurioiden laajuudesta kolarin jälkeen ja jatkoi sen takia radalla odotettua pidempään. Ferrarista irtosi radalle osia, mikä aiheutti vaaraa muun muassa Mercedeksen Lewis Hamiltonille.  

Leclercista on tullut julki myös videokuvaa, jossa hän ajaa Suzukan radan 130R-mutkan läpi yhdellä kädellä pitäen samalla vaurioituneen autonsa sivupeliä paikallaan toisella kädellä. 

Tämä ei kuitenkaan osoita Leclercin mielestä sitä, että nykyiset F1-autot olisivat helppoja ajaa. 

– Autot ovat jatkuvasti nopeampia, ja rajoitteet ovat erilaisia kuin ennen vanhaan. Voi siis olla, että 130R-mutka on nyt helpompi ajaa kuin 10 vuotta sitten, mutta on olemassa myös mutkia, joita on  niiden kovemman vauhdin takia vaikeampi ajaa nyt kuin ennen, Ferrari-tähti summaa. 

Lue myös:

    Uusimmat