Charles Leclerc paljasti – Sebastian Vetteliltä hieno ele Ranskan GP:n draaman jälkeen

Tulosruutu: Sebastian Vettel lopettaa F1-uransa

Ferrari-tähden Charles Leclercin mukaan hänen ja piakkoin F1-uransa päättävän Sebastian Vettelin ystävyyssuhde on kehittynyt huomattavalla tavalla vuosien saatossa. Leclerc paljastaa, että Vettel teki hänelle hienon eleen Ranskan GP:n dramaattisen ulosajon jälkeen.

Leclerc ja Vettel olivat isosti otsikoissa vuonna 2019, kun Leclerc oli nostettu Vettelin tallikaveriksi Ferrarille. Nuori monacolainen laittoi nelinkertaisen maailmanmestarin Vettelin enemmän kuin tiukoille, eikä yhteenotoilta vältytty.

Leclercin mahti oli lopulta yksi syy sille, miksi Vettel vaihtoi Aston Martinille kauden 2020 jälkeen.

Torstaina Vettel ilmoitti, että hän lopettaa F1-uransa. Monet formulakuskit muistelivat lämmöllä häntä. Yksi näistä oli Leclerc.

– Kun saavuin formuloihin, olin varmaan hänen mielestään todella outo, koska olin ujo, enkä oikein tiennyt, että mitä sanoa hänen seurassaan, Leclerc muisteli.

– Mutta nyt olemme ystäviä, ja hän aina lähettää tekstiviestejä minulle. Ihan samalla tavalla kuin hän teki viime sunnuntain jälkeen. Hän yrittää aina piristää vaikeiden aikojen keskellä. On hienoa nähdä, miten meidän ystävyyssuhteemme on mennyt eteenpäin sen jälkeen, kun ensimmäistä kertaa tapasin hänet, Leclerc mietti.

Leclerc viittasi hänen viime sunnuntain Ranskan GP:n dramaattiseen ulosajoon. Leclerc ajoi pihalle kisan kärkipaikalta ja joutui keskeyttämään.

Vettel lyö ajohanskat tiskiin tämän kauden viimeisen kisan jälkeen.

Lue myös:

    Uusimmat