Charles Leclerc kiistää jyrkästi rajut väitteet Ferrarin sisäisestä draamasta

Tulosruutu: Carlos Sainz voitti Britannian GP:n, alun joukkokolari säikäytti

Ferrarin Charles Leclerc kiistää väitteet ja raportit siitä, että osa italialaistallin väestä olisi boikotoinut Carlos Sainzin voitonjuhlia viime sunnuntaina Silverstonessa.

Ferrarin entinen lehdistöpäällikkö Alberto Antonini julkaisi ”luotettaviin lähteisiin” vedoten raportin, jonka mukaan Sainzin F1-uran ensimmäisen voiton taakse verhoutui iso annos draamaa.

Britannian GP:n voittotaistelussa nähtiin iso käänne, kun kilpailua johtanut Charles Leclerc ei tullut turva-autoikkunan aikana hakemaan uusia pehmeän seoksen renkaita alleen. Kakkosena ollut Sainz haki ja pystyi ohittamaan Leclercin piakkoin turva-auton poistumisen jälkeen.

Antoninin mukaan käänne aiheutti närää Ferrarin sisällä.

– Osa Ferrarin väestä ei halunnut osallistua kilpailun jälkeiseen palkintoseremoniaan, eikä tulla mukaan tallin yhteiskuvaan. Tuo ei ole mikään hyvä merkki, Antonini totesi raportissaan.

Leclercin mukaan kyseiset väitteet eivät pidä paikkansa.

– Sääli, että jotain tuollaista on tullut julki, Leclerc totesi Itävallan GP -viikonlopun alla.

– Tuo (raportti) ei pidä paikkansa. Olemme hyvin yhtenäinen tiimi ja edes vaikeat kisat eivät tee siihen poikkeusta, Leclerc jatkoi.

Monacolaisen mukaan osallistumisongelmien taustalla oli aikatauluvaikeuksia. Ferrarin voittokuva otettiin vasta myöhään illalla. Kuvaan jääneet tallihenkilöt myöhästyivät omilta kotiinpaluulennoiltaan.

– Halusimme ottaa kuvan heti kisan jälkeen, mutta Carlos ei päässyt paikalle. Sen takia aikataulut venyivät, Leclerc kertoi.

– Kaikki olivat iloisia Carlosin puolesta. Se on se tunne, mikä kumpusi tallin sisältä, monacolainen painotti.

Lue myös:

    Uusimmat